2010-07-31
 13:44:33

=D

Jag ska skaffa mig en ny Hobby: Pilla på polarnas prylar...!!!!
2010-07-31
 13:24:58

födelsedagspresent

Aaha just de. De har ja ju glömt att säga.
Som födelsedagspresent till mig själv så bokade jag en tatueringstid. På Tisda har jag en ny. Weeii va jag längtar. Vad de blir får ni se sen.
2010-07-31
 13:18:10

Lite mys vid kolonin ida..?!

Kanske att man borde ta och frächa till sig lite. Och sen packa en liten väska med lite gott. Hämta nycklarna till kolonin och till cykeln. Köra inom Willys och köpa ngt gott att grilla. hm.
En bra tanke? Hell yeah... De gör vi.
2010-07-31
 13:14:43

Skärpning

Sitter här och är lite så där lagom uttråkad och rastlös. Men samtidigt besviken och ledsen. Blir bara så himla trött på mig själv. Skärpning Rebecca! Finns bättre killar. Bättre sysselsättning än att gå och vänta. Skärpning Rebecca! De är ju inte direkt första gången om man säger så. Hm. Att man aldrig ska lära sig av sina misstag. Får ta tag i och lyssna på mina närmsta. Framsteg. Tack för samtalet inatt P, de behövdes. Lite klarare i huvet och du hade rätt när ja väl fick höra det. Korten på bordet, typ.
2010-07-29
 22:17:20

Doften

Ni vet den där härliga doften av grumme grönsåpa? Den finns i min lägenhet nu..
2010-07-29
 16:49:20

Vill bara säga -

Tack!
2010-07-29
 16:47:31

Kom igen...

Värma lite käk och sen ta ett städhandtag här hemma. Tycker nästan att det låter som en bra idé... Ta igen lite av sådan men inte har orkat med i veckan. Skjutit upp hela tiden men nu får vi göra ngt åt det. Kom igen Rebecca!
Tända lite ljus, öppna balkongen, slappna av lite och sen ge sig en belöning i kväll.. Hell yeah, nu tar vi tag i det.
2010-07-29
 16:41:35

Grusig, blöt hund? Nej tack.

Precis badat lillan. Snacka om sur min från hennes sida. Men hallå...de kan ja ta. För de va verkligen ngn som behövde. Men luktar jag mig själv i armhålan så skulle nog jag med behöva göra det. Fast det får vänta ngn timme till. Lisa va i större behov efter att ha varit ute och lekt på grusplanen i en timmes tid, i detta sköna regn väder. En liten blöt och grusig hund hemma är inte tio-i-top. Så det var bara swich in i duschen när man kom hem efter lekstunden.
Fy tusan va hon hon hade spring i benen idag trots de regniga vädret. Är så härligt att kolla på henne när hon glatt springer runt och tokar sig. Man blir själv glad och bara njuter av det. Man kastar bollen och hon kommer glatt tillbaka med den. Sitter fint och så kastar man den igen. Fy fasiken vad hon kutar efter bollen. Man står bara med ett stort leende och njuter av denna glada hund. Me love!
Nu så ligger hon på sin filt vid mina fötter och...som vanligt...sover. Lilla Lisa är lite som Skalman i Bamse.
2010-07-28
 22:06:34

Fråga?

Fråga mig inte va ja gjorde innan idag. För jag minns inte. Och fråga mig inte vad jag gjort innan i veckan. För jag minns inte.
Och då kan jag nästan fråga mig själv. Va fan minns jag egentligen...
2010-07-27
 16:22:29

Älskar min lilla flicka.

Vad skulle jag göra utan henne tro.
2010-07-27
 16:20:34

Ett år äldre

Igår så blev man ett år äldre. Och klokare vet jag inte. Åter står och se. Men äldre räcker gott och väl för min del just nu. Klok är jag ändå på mitt egna lilla vis.
Behöver inte vara som alla andra. Vill bara vara mig själv. Jag är jag. Du är du. Vi alla är vi olika. Och det är det som är så jävla skönt. Man ska inte göra sig till för ngn eller ngt. Bara vara. Det är vackert.
Så nu får vi se vad detta år har att erbjuda för skönheter och oroligheter. Kan ju inte bli bättre än vad man gör de till, eller vad är de nu man säger?
2010-07-27
 16:11:00

Ojsan hoppsan

Ojsan hoppsan. Har visst missat ett par dagar. Men äch va fan. Kan ju inte vara här jämt.
2010-07-22
 11:56:36

Bollköp

Tog en liten promenad till Älmhults Frö och kolla om dom hade ngn boll till lillflickan.
Så nu har lillflickan två nya bollar. Se hur länge som lever. Den ena bollen har hon redan förälskat sig i.
När vi hade köpt dom så gick vi till Haganäsplanen och kasta lite. Tusan va hon har spring i sina små ben. Vojne. Den rosa bollen studsa och flög och desamma gjorde Lisa efter den. Tror inte hon ska lyckas mörda denna. Piper inte heller. Men studsa gör den. När vi väl hade kastat färdig, iaf ja tyckte de va färdig kastat (kan ju inte slita ut bollarna på en dag). Så gick vi hemåt. Tror ni inte att hon bär bollen hem. De kallar ja bra arbete. Duuuuuuktig Lisa!!!
Rosa boll & Orange boll. Grön boll - mördad.
2010-07-22
 11:48:21

Väckt i skönhetssömnen...

Snacka om att jag har sovit gott. Eller iaf länge. Blev väckt av att dörrklockan ringde. Strax efter 10. Va bara upp och slänga om sig täcket låta Lisa skälla ut personen som väcker oss i vår skönhetssömn. Aha, va bara karln som ska fixa min kyl. En good looking sådan me. "förlåt om ja väckte dig men det är jag som ska kolla på din kyl". Släppa in karl och låta han sköta sitt medans man själv försöker få på sig lite kläder och se levande ut. Kläder funka iaf men de där me att se levande ut gick inge bra. Haha, han brände sig på lampan i köket. Så blir de när man ska väcka folk mitt på förmiddan i deras skönhetssömn. Haha. Men så där nu är iaf kylen min fixad. Va termostaten som gått sönder. Själv trodde jag att det var fläkten eller kompressorn, men sen är inte jag kylfixare heller så jag bara gissa som sagt. Tack snygga karln för att du fixade min kyl. Så nu kan jag använda den igen. Helgen räddad... Tycker att dom får hämta reservkylen. Annars skulle jag iofs kunna fylla den me. Skoja bara...
2010-07-21
 23:29:54

Hittat er..haha..

Nu tror jag att jag har kommit på vart dom snygga killarna håller hus. haha. Haganässlingan, kvälls tid.
Tog en liten runda med Lisafisan för ngn timme sen. Och vad möter man, 3 snygga killar och var en hade hund. Tjusigt värre. Nästan så att kvällen va räddad, nästan iaf. Ögongodis. Yummi. Svettiga, snygga pågar. Snygga ben. Rumpor. Like it.
Dock gjorde inte Lisa riktigt de hon borde göra..så..får ta mig en liten runda till innan vi tar till kudden..
2010-07-21
 18:30:07

Snabb blick

Varit ner till Skåne jag och Lisa idag. Lämnat bilen till mor min. Så nu va man billös igen. Känns lite konstigt. Man vänjer sig alltså för fort. Tok illa. Inte bra alls. Så nu är det till att börja gå igen. Men de är jävligt skönt det med. Nyttigt.
Fick håret klippt me. Kort. Men är jäkligt nöjd faktiskt. Sa till mamma att ta ngn centimeter. Och jo. Ngn centimeter blev de me. Haha. Skönt som fan faktiskt. Har svårt att sluta röra i det. Så nu är man både ny färgad och ny klippt. Kan ju knappats bli bättre.
Blir en lugn hemma kväll idag. Plocka lite och så bara hade jag tänkt mig. Städa badrummet och köra en omgång me disken står på högt på listan. Sen när de har blivit lite svalare ute i kväll så tar ja me den döda pipbollen ner till Haganäs och kastar lite me Lisa. *spring lisa spring*.
2010-07-21
 00:01:17

Ny färg. Eller ngt

Hm tror att ja lyckades me färgningen..får se i morn. Mörkt blev det iaf.
2010-07-20
 18:46:31

Vad har hänt?

Snart har även denna dagen passerat. Men fråga mig inte vad jag har gjort. För de vet jag knappt själv. Oroväckande.
Lisa trött. Jag trött. Ska nog snart gå ner till Willys och köpa hårfärg. Glömde de innan. Så de man inte har i huvet har man i fötterna. Och då har ja nog mkt i mina fötter. hm. För i huvet är där då inte mkt. Tydligen.
Älskar denna underbara sommar. Kan ju inte bli bättre. Eller jo. En sak. Men de vet jag att de är inte så mkt att hoppas för. Så ja njuter av de lilla har. Finns ju men inte här. Annan gång kanske.
2010-07-20
 11:25:47

Ida ska ja färga. Bestämt mig

Idag..idag så ska ja fan färga håret. Kollade mig i spegeln innan ja gick ut me Lisa. Uch säger ja då fan bara. Tvi va jag ser ut. Så färga i kväll. Hell yeah.
Utväxt som fan och dassigt i färgen. Detta måste fixas och det är med bums. Fy på mig att.
2010-07-20
 11:17:53

Är inte alls sugen på att tvätta

Har tvättstugan idag. Men är inte alls sugen på att tvätta. Jag vill göra ngt annat. Vad? Aa du bra fråga. Men inte tvätta eller städa iaf. Köra en snabb tvätt och slänga allt i tummlaren så att jag får mer fritid?!? Låter som en jävligt bra ide. Ska bara ta och masa mig så att ja kan samla ihop att jäkla tvätt. Finns ju nästan över allt.
Vill ut i solen. Får värmen att mysa i kroppen. Ge mig mer energi. Sommaren är min.
2010-07-20
 11:10:44

Men titta titta här

Nu så titta lilla solen fram.
2010-07-19
 09:37:48

Natt natt tablett

Klappar mig själv på axlen. Somna utan insomnings tabletten i går. Jäääävligt ovanligt får jag då säga. Så jag måste ha varit trött till max. Dock så va de ju ngt dåligt med det hela. Fuck. Men men det kan jag leva. Faktiskt. Men nu ser vi de hela positivt. Jag somnade utan att behöva ta mina små vita natt natt piller. Fan va skönt!
2010-07-19
 09:30:28

Morgon stund

Inte direkt uppe me tuppen. Men uppe är jag iaf. Varit ute och gått 2 km rundan me Lisa. Härlig morgon promenad får jag då säga. Så nu ska man ta tag i dagen och se vad den har för trevligt att erbjuda... Solen skiner och det är härligt väder. Får kicka mig in i duschen, ska bara starta Ztv först så jag har ngt att sjunga och dansa till.
Ooh eftersom det är så underbart väder så kanske man skulle åka ner till kolonin ett par timmar. Känns som det är en sådan skön dag ida.. Vara lite trädgårdlig, om det nu är ett ord vet jag inte.
2010-07-18
 22:01:58

en öl till farsgubben

2010-07-18
 21:57:41

strump-klä-påare

Är inte ofta jag har strumpor på mig. Men nu när jag skulle ha på mig gymnastik skorna, tror ni inte att ja får tag i två olika ankel strumpor. Inte för att jag bryr mig eller så.. Brukar bli udda strumpor vinter halv året. Tar de som ligger överst i lådan. Men nu..på sommaren.. Har på mig en svart puma strumpa och en blå umbro strumpa. Hm, jag tror jag måste skaffa mig en strump-klä-påare eller ngn som soterar alla mina strumpor och rullar ihop dom. Lite smått kaos.
Sitter och vickar på tårna och njuter av mina udda strumpor som ja lyckats matcha i kväll. Porrigt värre. Not.
2010-07-18
 21:50:34

blek & brun

2010-07-18
 21:24:40

Snabb färs

Köttfärs
Frysta grönsaker
Lök (gul eller röd, smak sak)
Cream frache - smak
Pasta/ris/bulgur
Stek upp färsen. Hacka löken och blanda ner. Rör ner de frysta grönsakerna.
Kan tillsätta morot, svamp eller ngt annat gott om så önskas.
Och tillsist rör du ner cream frachen med smak. Jag brukar använda Paprika & Chili. Låter de hela skjuda lite på svag värme.
Servera sedan med Pasta/Ris/Bulgur.
Smaklig spis :)
2010-07-18
 21:07:46

Steloperation, in my fucking ass alltså...

Den där jävla vänster foten som ha dras me varje dag gör mig vansinne och fan så mkt till. Hög på smärtan snart. Hugger till. Kommer fel. Svär. Fan va ont de gör. Orkar inte med denna jävla skit smärta. Är desamma som innan op ja gjorde för 2 årsen ca. *skriker inombords*.
Blir så jävla trött. Jag kan ju inte gå så fort som jag vill. Jag kan inte springa, fast de skulle jag inte få för mig att göra ändå. Men tanken som räknas. Jag kan inte gå så långt som jag vill och önskar att jag kunde. På grund av en jävla vänster fot. Steloperation, in my fucking ass alltså...
2010-07-18
 18:32:53

Älgkon med två kalvar

Oj ja just de. Nästa så ja glömde.
När vi skulle köra hem från kolonin så fick vi vara om en mkt fin, vacker, härlig natur upplevelse. Nära.
Hinner knappt lämna grusplanen vid kolonilotten och mitt framför oss står en stor vacker älgko och tuggar lite i en buske. Tittar på oss. Vi tittar på den. Den studsar in i skogen och då får vi se inte bara en älgkalv utan två stycken. Två små kalvar som springer inne i skogen före kon. Alltså så hade inte dom stått så nära vägen.
Körde sakta förbi. Tog upp mobilen. Men efter som kon kolla på oss så vågade jag inte ta en bild. Hann inte direkt. Men de va en riktigt härlig upplevelse. Pirrar i bröstet när man tänker på de.
2010-07-18
 18:27:44

En lugn stund vid kolonin

Frågade Pontus igår om han ville hänga med ner till kolonin och grilla lite. Bara sitta och chilla, tjöta dynga och njuta av vädret. Sagt och gjort. Så vi tog Lisa och "Hedda" ner till kolonin vid lunch tid. Fixa med grillen liten först innan vi satte oss till ro och tjöta. Blev lite plock i de gröna för mig. Svårt att hålla mig borta när jag väl är där. Lisa sprang som en glad liten tokhund efter sin pipboll, som tyvärr blev sönder tuggad av Lisa själv. Köpa ny. Slängde på köttet och lät de ligga och bli mumisgt värre. Lite potatissallad på de. Sen va vi mätta i våra magar. Vi satt nog där nere i 3 timmar eller ngt. Bara va. Så skönt. Tack för sällskapet Pontus.
2010-07-18
 18:25:37

En skön helg

Haft en rätt skön helg ändå får ja nästan säga. Solen har värmt på en. Dock har man inte varit ute så mkt som ja skulle vilja eller ha orkat. Bara fått ta de som de kommer. Njuter av vår sommar iaf. Men får ha sådana helger med, där de inte sker så mkt. Men tycker ändå att det har varit en händelserik helg. De man minns.hm.
2010-07-17
 16:24:58

Loppis

Eftersom ja har mammas bil här hemma så tog jag mig min frihet och körde upp till Liatorp och gick på lite loppis. Mysigt faktiskt. Va tre loppisar i byn som ja hitta.
De första ja besökte va i ngt mysigt litet garage. Fynda 7 glas flaskor för 100:- . Saftflaskor och gräddflaskor. Och de andra stället ja va på hitta ja två andra flaskor oxå. En som tillhör vin- & sprit och en "vanligt" men ser häftig ut när man tittar på den. Så ja är rätt me dagens fynd.
Dock irriterar ja mig lite på att ja inte köpte 4 små "skålar" på de första stället ja va på. Stod små häftiga ord på dom. Gula och fina. Fastna för dom och ångrar mig nu. Tusan.
Men men..ibland så lär man sig aldrig. Nu står iaf mina flaskor fint i köksfönstret. Tjusigt värre.
2010-07-16
 18:13:42

Lisa vid GuldkustenEn bild säger mer än tusen ord har man fått höra
Vad säger man då om dessa bilder på Lisa?
Va nere vid Guldkusten i Hässleholm. Och tänkte låta Lisa leka lite me nya bollen. Lekte lite me andra hundar först och sen blev de boll stund. Men kul hade hon. Kul att se lillflickan plaska. Fick oss ett par goda skratt. Men märktes på henne att hon gillade de hela tillsist.
2010-07-16
 17:21:42

hemma

Hemma igen i lugna Älmhult.
Ingen som har städat och diskat hemma hos mig? meh. Skulle behövas. Men pallar inte...
2010-07-16
 10:16:36

Åh

Åh va ja vill ut i solen. Vill till havet. Vara vid vattnet. Vill njuta.
2010-07-16
 10:13:35

Bara jag.

2010-07-16
 10:12:37

Bara jag...

2010-07-16
 10:11:03

Åparken

Vi va ner i Åparken igår. Jag, Mamma & Mats och en massa icke andra tyringebor..hehe.. Va väl inte så kul egentligen. Men men. Skulle lyssna på ngn gubbe. Men fick oxå vänta i 2 timmer på att göra de. Penis. Va inte mkt att lyssna på heller tyckte ja. Så för min del va de inte bra. Dom andra kanske tyckte.. Va hem till mamma och tog ett par öl ist. Gott. Skulle kanske tagit me oss de ner till Åparken ist så hade de kanske varit roligare..hm.. Komma ihåg till nästa gång! Vi hittade dessutom en mkt bra plats i gräset. Folken kom och satte sig framför oss, bakom oss, vid sidan om oss och nästan så att dom satte sig på oss. Lite väl tight. Hann knappt lämna gräs plätten fören pensionärerna kom som flugor och satte sig där. Vojne säger ja bara...hm... Stackars gräset.
2010-07-16
 10:10:34

Liten sovmorgon

Fick en liten sovmorgon ida. Mamma tog ut Lisa så ja kunde sova en timme extra. Hade nog inte varit några problem ändå. Men de va skönt att få sova ut lite. Kanske både bra och dåligt. För nu är man lite så där seg i kroppen. Kämpigt. Kan iofs vara för att ja inte tagig min egen nattpilla..hm.. Skit samma. Sovit gott har ja gjort i natt iaf. Weeiii.
2010-07-16
 10:10:17

*djupa andetag*

Varit hos mamsen 2 nätter nu. Mysigt. Lite hemlängtan har man ida. Får man ha ibland faktiskt. Men det har varit härligt att komma hemifrån och få i sig den skånska luften. *djupt andetag*.

2010-07-13
 21:40:42

Lägger ut sängkläderna

Äch tusan. Tror jag ska börja göra mig klar för natten. Fast..först så ska jag och Lisa ut på en kvällsrunda. Sen blir de att bädda rent så att man kan få ligga i en renbäddad säng. Ska ta en sval dusch innan man kryper ner me. Finns inte mkt som slår njutningen att få krypa ner ny duschad och insmorj i en renbäddad säng. De slår sex i hästlängder. Lägger ut säng kläderna på balkongen nu när ja tar kvälls rundan så dom är härligt svala när man kommer tillbaka.
Älskar.
2010-07-13
 21:09:46

ingen färg

Stod vid "färg"-hyllan på Willys och funderade. Kollade. Funderade. Kollade. Äch fan, kunde inte bestämma mig så struntade i att köpa färg. Så..ja får stå ut med ut växten ett par dagar till.
Kan inte bestämma mig om jag ska försöka bli brunett igen eller om jag ska behålla min röda. Velig.
2010-07-13
 18:12:05

sugen på ngt

Är sugen på ngt...men kan inte bestämma mig för vad.
2010-07-13
 17:34:55

brun

2010-07-13
 17:32:30

färga mig

Sitter och funderar på om ja ska orka mig ner till Willys och köpa hårfärg och fixa de i kväll. Har en meter lång ut växt. Känns inte bra. Ser absolut inte bra ut heller.
Vilken färg vet jag dock inte ännu. Så ska nog fundera en timme eller två till. Kanske ta hand om disken så länge.
Sitter och svär över att jag fjällar lite i pannan. Mög.
2010-07-13
 16:33:28

gnäll gnäll gnäll

Förstår inte riktigt hur alla eller många kan vara så gnälliga och klaga över värmen. Det är ju sommar. Ska inte vara så här då? Mena lixom på för sen när det är vinter så är det ju kallt, blött och slaskigt. Och, då ska de gnällas och klagas över de. Hur ofta har vi sommar värme i Sverige? Eller värme över huvudtaget? De kanske är värt att funderas över.. Bara till att njuta av de vi har nu.
2010-07-13
 13:52:17

bruna ben

har dom snyggaste benen. tycker jag iaf
2010-07-13
 13:20:29

pastasallad

Lite duktig är man. Gjort en smarrig pastasallad, typ. God va den iaf. Tyckte Lisa me. hm. Liten snyltare där..hehe..
Får tvinga sig i ngt lätt och smidigt. Får tacka morsan för ideen faktiskt.
2010-07-09
 19:05:10

.

*törstar*
2010-07-09
 18:49:16

stenålders tåg utan ac

Vojne vilken värme de har varit. Men klagar inte. Dock e de jävligt jobbigt när man sitter på ett stenålders tåg utan ac. Känner mig verkligen lökig vill ja lova. Sitter nästan och drömmer mig bort till vatten, hav, sjö, pool...*suck*... Och så klart en stor stark kall bira. mums.
Satt en snygg påg i sätet på motsatt sida om mig med en kall Mariestad. Blev ju inte alls frestad. Visste dock inte om ja skulle kunna sluka honom eller ölen först.
Tänker ja efter nu så är de helt jävla tomt i min kyl dessutom. Så jävla illa. Första helgen på evigheter som d är tomt i min kyl på kall alkohol. Fast, tanken va ju att ja inte skulle vara hemma... Ändrade planer. Som alltid.
Men har haft en trevlig dag ändå får ja säga.. Ångrar den inte.
2010-07-08
 22:34:05

saknar

Saknar Lisa.
Haft henne kort tid men har redan seperationsångest över henne. Jobbigt som fan. Flickan.
2010-07-08
 22:32:31

platta håret

Tror ja ska ta och platta håret lite snabbt. Så slipper ja stressa me de i morn. Gör de i morn igen ändå men lika bra att ta de "värsta" nu. Så slipper ja den ångesten.
Jo ja måste packa lite lätt me. Får inte glömma. Bäst att göra de nu innan ja går och lägger mig. Upp tidigt och kommer inte orka tänka så mkt.
Swich swich.
Får inte glömma att ta me plattången heller.
2010-07-08
 22:05:55

Dagen i Dag

Dagen i dag är en märklig dag.
Den är din.
Gårdagen föll ur dina händer.
Den kan inte få mera innehåll
än du redan har givit den.
Morgondagen vet du ingenting om.
Men dagen i dag har du.
Använd dig av det.
I dag kan du glädja någon.
I dag kan du hjälpa en annan.
Dagen i dag är en märklig dag.
Den är din
2010-07-08
 21:58:11

sooooool

2010-07-08
 21:53:58

nya solisar :P

På väg hem från Hästveda marknad, igår.
2010-07-08
 21:50:02

bränt mig

Fan fan fan. Har bränt mig i hårbotten.
Har haft inbakade flätor sen i tisdes och när ja nu har gått på Hästveda marknad 2 dagar i rad så...tar de ut sitt straff... Röd/rosa i hårbotten. Eller iaf där ja nu haft benan. Aj aj aj säger ja bara. Fuck så tokigt.
Inte lätt att tvätta håret innan i kväll. Sved. Svor. Skit.
Ska inte ha fläta på ett några dagar nu. Låta de vila lite. Fram me platttången ist..hehe..
2010-07-07
 21:07:08

marknad.

Va på Hästveda marknad ida.Blev typ ingen shopping. Ett par solbrillor bara. Ska dit i morn igen. Se om de blir ngt mer då. Troligen inget. Men man ska ju inte ropa hej förtidigt. Tyckte inte där va så mkt att ha ändå. Samma plocka alltid. Ploj. Såg/stötte på lite "kända" ansikten. Alltid ngt ju...
Kom hem och tog en liten runda me Lisa ner till byn. Gick ner till Hannas och tog ett par kalla cider och hade lite "ögongodis". Vet inte vilket ja njöt mest av. hehe. *flörtflört*
Nu sitter man inne och kollar av datorn lite. Får ju visa att ja lever. Har inte tid eller ork att sitta inne nu när de e så jävla skönt väder. Får ju ångest av bara tanken. uch. Kom just på, fan, har ju inte käkat sen lunch. hm. Kanske borde fixa ngt lätt. Ner till Coop och och köpa en yoggi kanske. hm. Kom på samma sak rätt sent i går me. Dumt.
2010-07-07
 20:42:13

uch vilken doft

Tvi bövlen va ja har fotsvett. Tar ett djupt andetag och är tvungen att rynka näsan av den hemska doften. Tvi. Att ja bara står ut. Och Lisa ligger vid fötterna. Stackars hund. Förstår inte hur hon kan ligga där och sova. Eller hon kanske inte sover. Vojne. Måste peta lite på henne och se om hon lever. Joo då de va ingen fara. *pust*.
Haft strumpor och gympaskor typ hela dan. Inte konstigt dom osar. Fast, de gör dom ju annars me. Men ida är de jobbigt. Men har varit tvungen och ha de så. Fått ännu mer ont i fötterna annars. Och de pallar ja inte me. Räcker me den smärta ja har.
Benen har börjat bli lite ömma. Lixom ryggen. Men de e alla sköna promenader man får me Lillan. Ljuvliga sak.
2010-07-05
 21:15:31

lisa

Aa just de. Höll ja nästan på att säga.
Har nästan gått och blivit med hund me. Har på prov just nu. Men lutar åt att hon stannar. Varit hos mig sen i Lördes. Och redan nu så har ja svårt att vara utan henne och vise versa. Mysigt. Funkar bra me råttorna och henne. Inga problem. Ett härligt och skönt sällskap. Tillgiven flicka.
2010-07-05
 21:06:49

leva på helgen

Hade en förbannat trevlig helg vill ja då lova. Träffat en del nya människor och bara fått njuta av solen och all värme. Redig kanon helg faktiskt. Många ljuvliga skratt. En helg som denna kommer ja då leva på länge och njuta av. Löööööve i massor.
2010-07-01
 10:26:05

ute och ränner men stilla

Snacka om att ja va helt slut i kroppen igår. Men ändå så kom ja inte hem fören vid 21 tiden. Ute och rände typ. Eller nja...ja va på byn iaf. Går och ränna där me. Fast man sitt still nästan hela tiden.
Stefan och ja va först en vända på IKEA och kolla läget. Fick tag i en nästan likadan lampa som ja har i storarummet fast till köket. Sen så gick vi och satta oss på Hannas och tog ett par cider/öl. Sen efter ett par timmar så förflytta vi oss till Sorello. Ett par öl där. Fick sällskap av Pontus. Han och ja dela en pizza, typ första man käka på hela dan så de va ju mest för att göra pågarna glada. Stefan fick lämna ossvid 18 tiden, sista bussen hema. Men Pontus och ja blev kvar ett par timmar till. Så vid 21tiden så kom men hem.
Snacka om att ha varit ute mkt och länge då..haha.. Trött som en flodhäst me. Så de man skulle gjort igår får man ta igen idag..kämpigt..
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!