2010-12-27
 14:03:35

Hjärtat i halsen tre gånger idag

Åkte till hallen idag och gjorde lite nytta. Ojoj säger jag bara. Värsta träningspasset skulle man kunna säga. Svetten rann från mig och varm i kläderna som tusen. Vojne. Gött som fan får jag då säga. Kan behöva lite "träning" nu efter all godis man krängt i sig. Inte ätit mycket julmat så kan inte skylla på det i alla fall... Choklad i mänder får ja då säga. Kan knappt kolla på det eller ännu mindre tänka tanken. Örk!
Går i hallen i min egna stora ego värld och sjunger så vackert så. Rätt som det är så står det någon i dörren. Hallå, man får fan inte skrämmas så! Hända dock inte En gång, nej nej, utan Två gånger. Fan ska ja dö i hjärtinfarkt redan idag? Uch, fy skäms på dom...!! Inte nog att man blev skrämd i hallen. När Daniel hämtar mig och vi ska köra hem så...ja jag vet inte vad som händer eller vad Daniel sitter och tänker på när han kör. Men bromsa fick vi göra i alla fall och så hamnade vi på fel sida vägen/fel fil. Uch säger jag bara. Jävla sväng och Stopp skylt mitt i allt ihop. Nää nu ska jag inte ut på vägarna mer idag i alla fall. Kanske säkrast att stanna inne idag. Eller?
2010-12-27
 13:55:55

Rätt lyckat ändå

Blev ändå en lyckad helg tycker jag.
Nu är man dock smått tillbaka till verkligeten. Skratta eller gråta. Tror jag skrattar lite. Sitter hemma hos Daniel. Ny duschad, avslappnad, kär och lite smått tokig. Han är duktig och står i köket för att göra lite midda. Pratar med micron...hm...kanske det är han som är tokig och inte jag. Äch vi jämnar nog ut det. Lika tokiga båda två.
Kär och galen...*sjunger*...
2010-12-24
 19:33:20

Glad påsk...

Säger Glad påsk till alla!!
2010-12-24
 19:18:43

För långa blogg pauser

Skit längesen jag tog mig i kragen och bloggade. Och idag av alla dagar så får jag lite ork att göra det. Julafton för många. För mig? Nja jag vet inte. Men familjen har varit här. Dock fick dom åka för inte så längesen eftersom jag som vanligt fittade till det. orken bara försvann. För många intryck, beteende osv som va tvungna accepteras eftersom vi alla är olika. Men det rann över hos mig idag och orkade inte mer. Så nu sitter man själv. Med som sista tända ljusen och dricker på mitt vin. Gråter lite, ser hur sminket rinner över ansiktet. Vackert? Nja de tycker jag inte. Väntar på att klockan ska bli tillräckligt mycket för att man antingen ska gå och lägga sig eller att tända nya ljus, klä av sig och sen kolla på Troja som visas idag.. Har inte bestämt mig för hur jag ska göra. Allt är bara väldigt lockande.
Lisa åkte med mamma idag. Ångrar det lite. Fan fan fan fan fan. Så men är verkligen helt jävla ensam. Skönt? Lite, men det är fan inte mycket skönt i alla fall. Messade Lotta om att hon inte behöver komma senare då morsan och pojkarna har åkt hem. Och att jag troligen behöver vara själv. Eller gör jag det? What ever. Jag orkar inte med något ändå. Festen i morgon hos Emma skiter jag nog i. Det här sociala orkar jag nog inte med. Låsa dörren och släcka ljuset totalt. Bye bye världen...
2010-12-02
 22:33:53

Vad är det för dag i morn? :D

I morgon är det äntligen fredag! Som jag har längtat. Ska till hallen och fixa lite. Sen blir det små ärende på byn. Shoppa lite. Sen hem fixa och dona både med mig själv och i hemmet...hoppas att dagen går lite fort.
Längta tills någon kommer.
2010-12-02
 22:24:24

Rallybajs hos Lisa

Lilla Lisa har inte mått så bra idag. Min stackars lilla bebis. Den lilla fröken måste ha stoppat i sig något olämpligt för rallybajs va bara rätt ord. En liten kladd på Lottas gråa "håriga" matta och sen hann vi knappt ut fören nästa kladd kom i snön. Ingen gul snö här inte. Stackars lilla Lisa säger jag bara. Lite mag ont är då aldrig kul. Hon verkar må bättre nu, vilket är härligt. Haft vår lilla lekstund nu i kväll. Snart dags och göra dom sista behoven för dagen och leka lite i snön innan vi ska lägga oss i den iskalla sängen.
Stackars lilla Lisa. Puss på fisen! <3
2010-12-02
 22:09:51

Kallt ute. Kallt inne.

Uch säger jag bara. Har det verkligen kallt här hemma. Inte alls hälsosamt. Elementen är på för fullt men ingen värme så långt ögat kan nå. Borde absolut inte vara så här.
Ringde till ÄBO innan i middes och hoppades att någon skulle komma och kolla detta i dag. Men fick nog en nitlott på det samtalet. Lotta ringde till dom för två dagar sen ang samma problem och hon har inte fått sitt fixat. Crap! Blir att sova med kläder på i natt med. Och sen ringa upp till ÄBO i morgon igen och se till att något händer.
Nu i vinter tiden så vill man då ha lite jävla mycket värme i sin bostad. Betalar ju ändå en rätt bra hyra för att bo här. Så lite värme och så där borde man väl få på köpet. Eller har jag galet mycket fel? Skulle inte tro det. Hörde lite på omvägar att gubbarna har häcken full nu när det är vinter kaos. Men hallå, vad hade dom egentligen räknat med? Bra fråga.
Nu vill jag inte frysa mer. Värme ljus hjälper inte. Känner inte för att betala ett värme element själv bara för att jag håller på att mista kroppsdelar på grund av denna jobbiga kyla, inomhus. Spännande och se vad som sägs i morgon när man ringer eller går upp till kontoret.
Känns som jag har lika kallt i min lägenhet som det är ute. Och då är det nästan väldigt mycket fuck illa!
2010-12-01
 21:07:10

Lite extra

Åh trevligt samtal precis. X-tra timme på freda...tjoohoo... Kan ju behövas.
Alltid kul att vara till hjälp och när jag vet att dom är nöjda över mitt arbete. Gjorde mig gladare.
2010-12-01
 20:47:04

Utbrott

Första utbrottet på länge känns det som.
Telefonen fittar sig som satan. 300:- rätt åt helvete på något som fan inte funkar som det ska, visst inga pengar kan du tycka eller något men har man kasst med kulor så suger det kuk. Blir så satans trött på skit alltså. Och idag så blev de verkligen droppen. Kunde inte stänga luckan på möget. Får ett lätt utbrott på den helvetes telefonen och skickar den rakt i golvet. Sparkar på har mig på den. Kastar den i soffan. Är riktigt jävla sur alltså. "funkar bra" är bara bullshit så de visslar om det.
Är tillbaka på min andra icke bra fungerande telefon. Blir väl att man snart skickar denna åt helvete med. Men får försöka behärska mig i ett par dagar så att jag kan köpa ny till mellan dagarna eller något. Fan blir så jävla trött på hela jävla dagens teknik. Fitthuve!
2010-12-01
 13:34:26

Kaffe

en varm kopp kaffe och drömma mig bort en stund
2010-12-01
 13:29:21

Städat och luktar gott gör de här hemma...

Toa städad. Sovrummet städat. Köket fixat. Storarummet oxå städat. Så nu luktar det gott. Men jag själv luktar dock inte så hallon. Kanske borde hoppa i duschen och fixa det där så att jag kan ge mig ut på byn eller ngt. Lisa behöver komma ut och röra på benen med.
2010-12-01
 12:11:51

Luktar gott gör det oxå.

Ett steg i rätt riktning nu då. Härligt. Vi fortsätter att köra på så här så blir de kalas mot slutet...
Luktar gott gör det oxå.
2010-12-01
 11:48:27

Städtagen

Städandetag känner jag...tillsammans med Petter på Spotify.
Det kan ju nästan inte bli bättre än så här.
2010-12-01
 11:15:21

Det bubblar.

Det bubblar.
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!