2010-09-27
 17:09:49

Paus

Oj nu är det två veckor sen och tre dagar sen jag skrev.

Men tror faktiskt att jag tar en liten paus till. Behövs känns det som.


2010-09-09
 20:00:17

Lång promenad i kvällssolen

Tvi bövlen vilken fotsvett jag hade när jag kom hem efter lång promenaden nu i kväll. Usch usch, varm, flottig och illa luktande. Skönt va de att ta en lång promenad iaf. Raskt blev det. Rumpknip. Tå i backarna. Dra lite på Lisa, ska ju luktas över allt. Gott gott va de.
Så nu sitter jag i soffan och myser. Kollat på halv 8 hos mig. Druckit massa vatten och snart dags för en shake. Pallar nog inte ta en dusch. Flottigt ja jag vet men pallar inte. Får vara äcklig i kväll. *sniffsniff i armhålan* örk. Tur man bor själv och sover själv. Slippa bry sig me andra ord. Lisa säger inte så mkt. Ligger nära oavsett vilket.
Måste nog ta och tvätta gympaskorna nästa gång jag tvättar.
2010-09-09
 16:49:23

Sötsug

Idag har då söt suget varit enormt. Fan säg inte att de ska vara så här eller är det bara övergången tro. Så jävla sugen på lala. Kanske är dags för mensen, hm, är ju inte längesen jag hade den. Tror jag. Noll koll, som vanligt. Hoppas iaf att det bara är övergång. Inget godis, tack. Tar ett par glas vatten ist. Mmm mums, haha.
2010-09-09
 15:29:50

Ullared i November

16 November blir de Ullared. Lite så att man längtar. Blir som i våras, en bussresa upp. Undra inte om det är de billigaste alternativet om man tänker efter. Men men. Kul ska de bli. Spara har man ju börjat göra så de ska ju shoppas loss i massor, igen..hihi..
2010-09-08
 20:39:31

Lide dukti

Lite duktigt har jag ta mig fan varit. Hållt dieten, aa okey jag tog två små räkor från Micaelas sallad men dom räknas inte, sen har ja möblerat om lite i stora rummet, diskat, dammsugit i 2 rum, promenixat, rakat benen hm vad mer (?) köpt present till lilla lillasyster. Hm de måste nästan vara allt ja gjort. Eller ja jag har ju säkert gjort mer men de är ju ändå en hel del tycker jag.
Så nu sitter jag nyduschad i soffan och vickar på tårna med lite ljus tända i lägenheten och bara myser. Hade jag pallat just nu så hade jag hällt upp ett glas vitt till mig. Men sitter så gott att jag bara orkar tänka tanken på ett glas vitt. Lisa ligger och trycker vid min sida. Älskade lillhönan.
2010-09-08
 20:22:06

Färgad :)

Va hem till Jeanette igår och färgade + slingade håret. Kalas nöjd. Är lite små tufft typ. Blonda slingor och mörkbrunt i resten av huvudet. Kan ju knappast se läckrare ut. Va lite oroligt för det blonda, man vet ju typ aldrig hur de kommer se ut. Men de blev bra *pust*. Lite lite lite miss färgat i topparna men de fixar jag till lite med saxen.
2010-09-08
 20:07:00

Ti amo, mi manchi.

Ti amo, mi manchi.
2010-09-07
 16:06:43

Jag SKA i dom!!!!

Efter att ha börjat bli duktig me motionsvanorna så har jag nu börjat dricka/äta Nutrilett. Började igår, sprack lite igår tyvärr, men idag så har de funkar bra. Varit svårt i mellan åt. Men ska inte ge mig. 10-14 dagar med "diet". Fortsatt träning. Kommer tappa motivationen. Men icke ge mig...seg som lim.
Kämpa på bruden! Heja heja heja!!!
Testade syrrans jeans som ja fick av henne. Dom passar, nästan. Jag är för tjock för dom. Lite svåra att knäppa. Stramar lite och är så där jobbiga att få på. Så nu jävlar ska de bli andra kanelbullar. JAG SKA I DOM!!!!
2010-09-07
 13:28:38

Klippt.

Tog med mig Lisa till Jeanette igår för lite kaffe och skit snacka. Mkt så blev de ju. Men de blev oxå till klippning. Fick lite smått en ny frisyr. Bara så där ett ryck att fan vi klipper lite, typ. Nää inte riktigt men de va inte långt i från. Kom in på hår och frisyrer sen blev de att jag satt i köket med saxen i håret. Lite kortare blev det men oxå SKIT snyggt! Blir att leka lite med färg idag. Spännande. Kommer bild lite senare på de...hihi...
2010-09-07
 13:18:10

Ljungby igår

Gick bra i Ljungby igår.
Fast det är ju verkligen skit jobbigt att gå upp kl 6. Ta bussen 5 i 8. Vara i Ljungby 9. Och sen sitta och göra en massa tester till kl kvart i 12. Sen ta bussen hem och vara hemma vid halv 2. Jobbigt. Men hellre att det är på förmiddan iofs. Och förhoppningsvis är det sista gången på Månda med dessa testerna. Inte för att jag längtar direkt. Men det ska bli skönt på ngt sätt.
Har inte fått ngt utbrott under testernas gång. Dock är jag nog rätt duktig på att ge upp när det inte går som jag vill. Fast det visste jag redan, typ. Så hittar jag ett minne och lite tålamod på blocket.se så köper jag direkt. Säg gärna till om ni hittar det innan mig. haha.
2010-09-07
 13:12:46

Älmhult!

http://www.aftonbladet.se/senastenytt/ttnyheter/inrikes/article7740497.ab
2010-09-05
 19:51:54

Ljungby i morgon.

Blir sängen tidigt idag. Ska upp tidigt, typ strax efter 6. Blir ännu en förmidda i Ljungby. Fortsätta där vi sluta i Tisdes.
2010-09-05
 19:47:37

Inte mkt gjort idag

Har inte fått mkt gjort idag. Men det är ju som sagt det lilla som räknas.
Badat Lisa, dammsugit, bäddat rent, promenerat på Haganäsleden, fått i mig kvällsmat och lunch. Hm, vad mer? Säkert ngt men säkerligen inget viktigt. Varit en skön söndag faktiskt...
2010-09-05
 11:07:38

Vill ha mer ink.

Fan, är sugen på att göra en ny gadd.
2010-09-05
 10:59:11

Har lite att göra...

Städa? - Nä tack, har ingen lust just nu
Diska? - Nä tack, pallar inte. Måste ju då sätta in disken med.
Cykla till kolonin? - Nja, vet inte om jag orkar egentligen. Hade varit mysigt men orkar nog inte.
Bada Lisa? - Aa de ska ja faktiskt göra.
Har lite att göra. Får se vad som orkas och hinns med.
2010-09-05
 10:49:05

Solen skiner genom mina fönster

Vaknade ännu en dag med att solen verkligen försökte tränga sig igenom persiennerna i sovrummet. Så jäkla underbart. Värmer verkligen underbart. Låg kvar en stund och myste och busade lite med Lisa. Gav varandra lite kärlek.
När vi väl lämnat sängen, eller iaf jag lämnat sängen. På med kläder, toalett besök, på med selen och mina skor sen tog vi oss en liten morgon promenad på byn. Köpte mitt söndags kaffe. Strosa lite på gatorna och njöt av det fina vädret. Lisa fick massa beröm, blivit duktigare med att ignorera andra hundar på gatan (ibland). Nu sitter vi ihop tryckte i soffan. Lisa fick lite gottgott till sin frukost. Så nu ligger hon här och brer ut sig, kollar ut genom fönstret och är nog lite lagom mätt. Älskade lilla kakan.
Har lite som står på schemat idag. Men eftersom det är söndag och underbart väder så ska vi absolut inte stressa med ngt. Bara njuta i massor. Känns iaf som om det är en sådan söndag. Absolut-sol-njutar-slappe-dag.
2010-09-04
 12:10:59

Tillsammans

Lisa och Jag har varit tillsammans i 9 veckor idag.





2010-09-04
 12:06:56

Solen skiner ännu

Den här veckan har ju nästan varit lite underbar. Iaf om man kollar på vädret. Lite kyligt men tusan va solen har skinit. Värmt gott på ens kind. Bara älskat det hela. Lite synd att man gick och blev snorig denna veckan. Men men, finns inget som hindrar mig direkt. Så ute har man varit ändå och mysigt. Tagit långa sköna skogs/bya promenader. Svårt att låta bli ju. Påpälsad har man varit. Snart dags att pälsa på Lisa oxå.
Tror detta är 6 dagen solen skiner eller så har de gjort det mkt längre. Skit samma. Det är iaf skit underbart.
2010-09-04
 12:01:00

*snörvelsnörvel*

Japp, nu så har jag oxå gått och blivit snorig. Funny, eller inte alls. 
Förkylningen smög sig på när jag låg och sov som bäst om nätterna. Lite varje natt. Lugnt och försiktigt. Sen vaknar man tidigt en morgon och kan knappt andas för den lilla rackaren har lagt en massa jobbigt snor i näsan. Nästan som att ta dö på en. Jobbigt värre.
Just nu i denna minut är det lite lättare att andas. Fast jobbigt för snoret forsar. Funderar på om man skulle stoppa upp två tamponger i näsan se om de slutar att forsa en massa äckligt snor. Fast de skulle nog mest se jävligt dumt ut. Och troligen inte vara så hälsosamt heller. Hm. Nää ger fan i det.
Träffade Petra igår. Blev "tvingad" att köpa näs spray och snorpapper. Fick ju snällt lyda och lite glad för det. Varit till hjälp faktiskt. Tack Petra. Killen framför mig i kassan på Apoteket han köpte inte näs spray och snorpapper iaf, utan en tandborste och kondomer (thin), kunde inte låta bli att le mot honom.
Men iaf se upp för äckel förkylning om nätterna. Den smyger säkert omkring i ditt sovrum och är sugen på att ge dig en omgång. Pass upp!!
2010-09-01
 14:46:23

tur det inte bara är jag som är lite lätt förvirrad

tur det inte bara är jag som är lite lätt förvirrad
2010-09-01
 14:18:34

Flip-flopp till kontorskläder

Alltså. Om man är uppklädd, typ kontors klädd med kjol och blus/skjorta och grejjer. Ska man inte ha pumps eller liknande till? Hm.
Tog en runda över bro innan i veckan och möte då en hel del IKEA människor. Men det va en jag "reagerade" över. Hon kom snyggt klädd, nästan, bruden hade flip-flopp till sin kontorsklädsel. Hallå??!! Det fick mig verkligen att höja på ögonbrynen...
2010-09-01
 13:46:50

work it

Mina skinkor har träningsvärk. Lika så mina lår. Det är inte direkt skönt faktiskt. Men va fan, så kan det gå när man ska träna upp "rumpmusklerna".
Work it.
.knip knip knip.
2010-09-01
 13:37:35

Kyligt men soligt

Solen skiner så härligt gott på en. Lite kyligt men tusan så gott det är. Svårt och vara inne, vill ju bara vara ute hela tiden. Älskar detta.
Kalla mornar och kalla kvällar. Men härliga dagar. Iaf dessa tre som varit denna veckan. Lite spring i benen typ. Och Lisa har ännu mer spring i benen.
Vindarna är lite kalla men går man tillräckligt fort så märks det inte så mkt. Är faktiskt mest skönt. Svetten kommer fram under kläderna ändå.
2010-09-01
 11:22:07

Bajskorven :D

2010-09-01
 11:18:50

Ljungby igår

Gick rätt hyfsat i Ljungby igår. Tyckte jag hann gå igenom en hel del tester. Men visst det är ju en del kvar. Ska dit på Måndag igen och fortsätta där vi sluta. Är nästan som att sitta vid skolbänken igen. Lika bra att vänja sig vid det med. Så två Måndagar till med tester och så där sen blir det att träffa en sådan där arbets terapeut eller vad det nu heter. Här ska det utredas, tydligen. Men det är av egen vilja och för ens egna bästa. Få lite rätsida på saker och ting. Kanske en lång väg men resan har börjat.

Men hallå gå upp strax efter 6 är verkligen inte min grej. Absolut ingen morgon människa. Va grymt trött i går kväll. Så det tar på en. Men icke att de ska gnällas. Ända jag vill gnälla på i så fall är bussresan till Ljungby. Den suger vill jag lova. Usch. En timmes resa med buss, på en skit jobbig väg mitt ut i ingenstans och absolut ingen mottagning på telefonen har man. Får då säga att "staden" Ljungby är en betongklump. Dö fula hus. Så nu fick jag det sagt..hehe..
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!