2011-09-30
 10:33:19

Turridning på Islandshäst idag

Idag så ska de ut och rida islandshäst.

Har bokat en turridning med Loisa ute på Kråkrisets Islandshästar. Ska bli så jäkla spännande, kul och mysigt. Längtat bra länge ju. Och nu äntligen så är de fredag och dags för en ritt. Tjoohoo.
Hämta Loisa efter skolan direkt och sen bär de av mot Östregård.

Men först lunch med käresten. Se vad jag hittar på idag.
Åh, blogga ju inte igår. Men kan tala om att jag fick en buket 10 röda rosor av min kära pojkvän/sambo igår. Av vilken anledning? Absolut ingen. Bara för att jag finns för honom. Vilken kärlek. Lycklig att jag äntligen har träffat rätt karl.
2011-09-28
 22:17:24

Bluebox - ÖverraskningTjoooohoo va glad jag blev i förmiddes när det trillade ner en blå box i lådan idag.


Fick ett liten "överrasknings"-paket/tröstpris från Bluebox.se,
eftersom jag inte gillar ugglor (fåglar över lag) så fick jag
 • 2 lipgloss cupcake
 • 1 cupcake våtservetter
 • 1 näsdukar med cupcakes

Jag blev jätteglad för detta söta lilla paket. Tackar och bockar vackert!
2011-09-28
 15:28:52

Sjukt trött

Inte mycket aktivitet i från min sida idag. Sjukt trött.

Förmiddagen bestod som vanligt med att fixa lunchen (potatismos och curry stekt korv), plocka lite lite hemma och sen dra dammsugaren över golvet.
Efter de få aktiviterna så hamnade jag i sängen. Sovit bort mer eller mindre hela eftermiddaren. Och det som är jobbigt är att jag skulle lätt kunna sova en god stund till om jag hade möjlighet.
Så trött, hela tiden. Ont i kroppen. Lite omotiverad. Fryser och är stel.

Snart kommer Karin hit för att kolla på lite kläder jag ska göra av med.
2011-09-27
 09:33:48

Some of the old meDelar av den gamla Rebecca


2011-09-27
 09:27:40

Frukosten nere

Faktiskt ätit frukost. Stolt över mig själv.


Blev en osötad smörgås med kalkon skiva och philadelfia. Samt en tallrik med mjölk och musli. Gott gott.


Vad händer nu?
2011-09-26
 22:38:33

Sängen skriker REEEEEBEEEEECCAAAAAAAAAAAAAA

Nä fan, nu slänger jag in handduken för i kväll. Ut och pinka brudarna. Och fixa till sig själv inför bingen. *gäsp*.


Kommer en dag i morgon med. Då ska jag försöka komma ner till gymmet och sen på kvällen så ska jag till Alvesta och dansa mig glad (hur detta nu ska gå).What so ever, vi höres i morgon löööööövelys
2011-09-26
 21:44:08

4 dagar, olika aktiviteter

Har lite "aktiviteter" denna veckan som jag ser fram i mot.Tisdag (i morgon då) -> Mi Fiesta i Alvesta
Onsdag -> Då kommer mamma upp på besök
Fredag -> Rida islandshäst med Loisa
Söndag -> "Prova på" Dans-mix
i Alvesta

Och sen är det som vanligt lunch med Kärleken! Mys mys
2011-09-26
 13:07:04

En promenad kanske. Och sen tårta?

Nä om man skulle ta och rasta hundarna på en runda. Dom ligger och snarkar i en varsin soffa just nu. Hade varit rätt skönt att komma ut lite med. Ser ut att vara så kallas hyfsat väder.
Så på med håsor och dojor och sparka ut mig i skogen, eller liknande.


Dom behöver de lika mycket som jag.
Eller jag kanske behöver det mest, egentligen.Tar mer mig mobilen, ihop om att de kan bli någon bild!Tänkte baka något sedan. Har sjukt många ägg i kylen. Kanske göra två tårtor eller en i alla fall. Får se vad som händer och sker när man kommer tillbaka.

2011-09-26
 11:49:14

Kan upplevas lite Bitchig i andras ögon


Bild: weHEARTit
2011-09-26
 11:09:56

Det funkar!

Att musik kan göra så mycket med en. De trodde jag faktiskt aldrig. Eller jo delvis. För de får en nästan till 90% att må bra.


Sitter naken i soffan nu och är på väg in i duschen. Fastna här två röda då jag skulle byta låt..hehe... Sådant som händer.
Musiken har "hjälpt" mig med disken med. Nästan all jävla helg diskt är borta. Tar resten när jag kommer ut ur duschen. Sen är det till att fixa något enkelt att käka till lunch, karln min kommer ju hem om ca en timme... Kärlek.
2011-09-26
 10:06:24

Veckolista

 • Sköta om hemmet i bästa möjliga mån
 • Gymmet
 • Dans
 • Promenader
 • Älska
 • Luncha med den bästa
 • Vara kreativ
 • Ut och rida islandshäst med Loisa
 • Ge en hjälpande hand med barnen
 • Plugga spanska


2011-09-25
 22:48:57

Jag känner mig kvävd ibland mina tankar

Mina känslor kan i bland kväva mig.
Vem vill bara lyssna på mig?
Lyssna på vad jag har att säga?
Vem kan man lita på?
2011-09-25
 22:47:00

Röda bokstäver på väggen

Ska jag våga gå lös på sovrumms vägen redan denna veckan, eller om jag ska vänta tills helgen då han åker iväg till Helsingborg. Det är frågan. Tänkte försöka måla om 2 väggar ljusa i Eddies rum med.
Eddies rum lär jag få göra den helgen ändå, eftersom han kommer i morgon -tjoooohoo-
2011-09-25
 22:28:26

Jag är faktiskt rädd

...JAG ÄLSKAR DIG...


I mellan åt så känner jag mig så sjukt jävla rädd. Rädd för att bli lämnad. Rädd för att inte vara älskad. Rädd för att göra fel. Rädd för att inte räcka till. Finns faktiskt mycket rädsla i mig. Och "tänk om"...jag kan gå och fundera mycket när jag har för mycket tid över (vilket jag har väldigt ofta). Analysera.


Just nu går jag och är mest rädd för att...tänk om... Usch jag vet inte. Mår illa. Vill gråta. Skrika. Dra mig i håret. Tala om att jag är rädd för att mista honom.
Sagt det så många gånger innan. Jag älskar honom verkligen. Undra om han vet om det. Undra om han älskar mig lika mycket tillbaka. Tänk om han inte gör det. Vad händer då?
Har en stor klump i magen när han nu ska åka iväg med jobbet på en weekend ner till Helsingborg för att gå på någon show. Han och typ ca 49 andra arbetskamrater. Fan. Kommer ha as ont i magen. Fan fan fan, börjar nästan lipa av bara tanken. Sprit & fylla. Ja, man vet aldrig... Tänk om det händer något. Borde inte tänka så, det är ju för tusan en vuxen karl.
Hoppas att han är lycklig med mig. Och att hans ord inte bara är ord utan känsla med. Att han inte gör något dumt. Att han älskar mig. Det är verkligen skit jobbigt. Fan fan fan. Tänk om...man bara kunde släppa denna rädsla och få må bra.
Jag vet att hans ord är värdefulla. Men är rädd att dom bara är tomma. Jag Älskar Dig!Kanske inte mitt smartaste drag att skriva det Här.
Men ville få de ur mig.
2011-09-25
 22:08:06

-

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAhhhhhhhhhhhhhhAAAAAAAAAAAAAAAA
de gör så jävla ont i vänster fot
bultar, spänner, trycker

Döda mig!
2011-09-25
 19:18:50

Till Kalkatrop och tillbaka

Hemma efter en promenix ut mot Kalkatorp och tillbaka. Nu sitter man åter i den röda Ektorp soffan och trängs med två halvt utslagna hundar. Mysigt.
Daniel kom efter att han hade duschat och fråga om vi skulle diska. Näää tack inte nu. Men han hade en viss poäng när han sa att de går fortare och är roligare om man är två. Men ärligt jag sitter bra i soffan. Diska kan jag göra i morgon. Så har jag en stund "räddad". Men det är inte det ända jag känner att jag Måste göra i morgon... Har dammsugning  och  träning på listan med.

Får se vad dagen hinner med att erbjudas. Men de ska iaf diskas innan knotten kommer hem.


Ang träningen där så är frågan om jag ska ta cyklen och Lisa på en liten runda. Eller om jag ska ner till gymmet och svettas. hm. Får se vad det blir för väder i morgon. Det får bli mitt "avgörande". Så kallat bra väder -> cykla, som alltid dåligt väder -> gymmet. Sen har vi dansen på Tisdag!
2011-09-25
 13:49:04

Broder är på sjukan. Orolig!

Fick ett små jobbigt samtal i från mamma igår kväll. Hon hade fått köra in lillebror, Kevin, till sjukan. För att han eventuellt hade haft epilepsi anfall i fredags natt. Fick faktiskt ont i magen när mamma ringde och berättade detta.

Fick ligga inne till idag. Och så ska han få göra tester och undersökas idag. Klump i magen. Önskar att jag kunde vara nere hos honom och veta vad som händer och sker. Hoppas att mamma uppdaterar mig under dagen.

Nu tänker ni säkert att det är glöttigt av mig att stimma upp mig så här. Men det är det inte. Inget glöttigt här inte. För mig är det allvarligt. Ep är inget man skojar med. Tycker det är sjukt otäckt. Har haft en klasskompis som fick ep-anfall i klassrummet titt som tätt när vi va yngre (gick i låg- och mellan stadiet ihop). Och de va inte en dans på rosor, snarare en dans på törnar. Usch, tvi och blä... Så orolig är jag för min kära lillebror. Och sen på köpet är de den broderna jag har mest kontakt mer så att säga. Så håller tummarna på att det inte är något.
2011-09-25
 13:29:48

Lång mys i bingen!

Blev minsann frukost på sängen idag med. Fast, nu va de jag som fixa till det. Inte lika lyxigt som när karln min gör det. Men nästan.Det har varit en jäkligt lugn förmiddag. Inte mycket som har gjorts. Kollat tv4 söndagsmorgon *suck* och pluggat lite spanska (Daniel förhörde mig). Mysmys i sängen fram till för en 30-40 minuter sedan. Då tog vi oss i underkläderna (fast vi va nakna..hihi..) och lämnade den varma sängen. Jag gick ut med brudarna en liten svängiläng. Nu sitter man i soffan och pöser igen. Daniel plingar på guran sin och Winnerbäck spelas på youtube. Ungefär så här det helst ska vara om söndagarna.Men nu så kan man nästan undra vad dagen ska erbjuda oss på... Eller om vi ska stanna kvar i soffan och flotta lite.
2011-09-24
 22:24:43

Grand Samarkand i stället

Blev inget tatuerande idag. I stället blev det en runda på Grand Samarkand. Gick i lite affärer och lullade så där mysigt som man kan göra ibland.


Turande in på NameIt och köpte 3 leggins till Loisa & 3 tunnare långärmade till Eddie. Sen blev de Village, dock utan något köp...tråkigt nog... Men inne på Carlings så fyndade jag till mig 3 tröjor på rea stället. Och på New Yorker så köpte Daniel 2 tichor till Roger (för att han tatuerar oss), själv köpte jag inget inne på New Yorker men jag hittade kalas snygga underkläder. Så där ska vi dit när jag får kulor över till annat!


2011-09-24
 13:13:09

Undra vad som kommer ske idag

Fick frukost på sängen idag. Så mysigt. Bättre karln än han jag har går nog fasiken inte att få. Han hade till och med varit ute med mina små busar. Kärlek till min karl.Nu så här efter att klockan har slagit lunch timme så börjar man få lite "kli" i kroppen.
 • Vad ska man göra idag?
 • Vad orkar man göra?
 • Vad behövs göras?
 • Ska man göra något överhuvudtaget?
Vi har snacka lite löst om att åka till till "stora" stan, Växjö. Och lulla lite på stan. Kanske ta en runda runt sjön. Sen kanske till och med åka upp till Roger och tatuera oss lite till. Ja vi får som sagt se vad dagen erbjuder oss.

Min stora plan är iaf att försöka masa mig in i duschen och frächa till mig lite. Men det verkar gå trögt.
2011-09-23
 18:42:39

Bettan är inte redigt 100

Min lilla Betty har inte riktigt varit sig själv idag. Hon börjar piggna till lite nu mot kvällen, men det känns ändå inte som min Betty.
Är precis so om hon är deppig på något vis. Kan sitta och skaka precis som om hon spänner sig. Och sen är hon lite hängig och mer soffliggande än hon brukar. Något som inte riktigt stämmer på min lilla tokiga fjäril.Åsna? Zebra?Fast nu så, nu börjar de nästan likna något. Hon tjivar lite med Lisa om den nya leksaken (som dom för övrigt inte har lyckats "döda" ännu). Men jag är inte övertygad om att hon mår helt hundra.
Kanske, men då bara kanske att hon kan vara på väg in i löp. Fast, det är ju inte så länge sedan hon löpte. I våras. Maj - Juni har jag för mig... Så det borde inte vara på gång redan. Dock gör de väl inte mig så mycket. Inte mer än att jag troligen måste lämna i väg henne sen för parning... Ska få små frjärilar!
2011-09-23
 15:04:54

Magkramp!

Vet inte vad det är med min kropp idag. Eller kroppen är det inte direkt något fel på. Det är mer magen som fuckar sig. Svullen (mer än vanligt, typ) och sen kan jag få kämpiga kramper i mellan åt. Skit jobbigt. Är inte skitnödig eller fisig. Hade jag varit något sådant så hade problemet varit över för länge sedan...men icke denna gången. Fuck up.

Och mens ska det inte heller vara, för det hade jag för 1½ vecka sedan eller något. Magkatar kanske. *suck*.


Värsta va när jag gick på IKEA i förmiddes, och fick sådan skit jobbig kramp. Trodde jag skulle behöva lägga mig ner på golvet eller något. As jobbigt alltså. Försökte fisa inne på IKEA, men våga inte riktigt. Vet ju inte om de skulle lukta eller låta...hade ju faktiskt varit lite pinsamt...

Hur som haver. Nu sitter jag hemma i röda soffan och har lite små kramp...känner mig som en riktigt jävla stor gnällig TJOCKIS idag.
2011-09-23
 07:59:21

My cupcake tattoo
Ursäkta den dåliga bilden. Dåligt ljus och precis slutat köra.
Inte klar!
2011-09-22
 11:53:24

Musik kan få igång en

Tänk vad lite musik kan göra små underverk.

För nu har jag minsann hunnit med att diska upp nästan all disk. Vikt ihop nästan all tvätt. Och plockat upp nästan all bråte som har hamnat i hörnen.
Så nu ligger jag i soffan och väntar på att karln min ska komma hem så att vi kan luncha. Dock är det inte jag som har gjort lunchen idag. Bad honom köpa hem något från ICA. Pallade inte fixa något.

Se om jag ska ta och koppla in symaskinen jag fått låna av mamsen.
Tänkte försöka vara lite kreativ.
2011-09-22
 10:09:37

Tattueras idag

Idag så ska vi åka in till stan och besöka Daniels storebror. Blir att tattuera oss lite. Frågan är som vanligt. Vad ska man köra denna gången? Påbörja sleeven? Göra rosetterna? Eller några blommor? Stjärnor? Aa det finns så mycket man skulle kunna göra... Och så finns de mycket man vill göra!
Lite sugen på något sådant här...
2011-09-22
 09:57:29

Inredning & Spanska (inte på samma gång)

 • Inredningspartyt i tisdes gick kalas fint. Så sjukt mycket snyggt. Så här ska minsann köpas mer när ekonomin tillåter. Ny servis till matsalsbordet är på ingång.
 • Spanskan igår, va rolig. Men det är ett små konstigt språk. Jag har svårt med vissa uttal. Så får plugga ja jävlar hemma i stället.
På tisdag nästa vecka så ska jag börja danska, Mi Fiesta. Latinsk inspererat. Spännande!
2011-09-22
 09:54:47

Svårt att komma till krita

Från att ha vaknat flera gånger om natten till att få sova om nätterna, så är jag ändå skit trött om dagarna. Så hur fan ska min kropp ha det? Seg startad med allt som måste göras. Går lite, mycket på låg varv. Får nog fan starta Spotify och goodi goodi musik.

2011-09-20
 11:14:30

Förberada lite

Nä om man ska lossa ur tummen ur arslet och börja fixa ihop smeten till filmjölkspannkakorna. Snart lunch dags.Får ta och "packa" ihop sakerna jag ska ha med mig till Älmhult med. Ska ju ha homeparty alá Inredning. Så lite fika måste jag ju få med mig. Gjort två sorters cupcakes.


Har gjort en liten "lista" på vad jag skulle vilja beställa i från partyt. Så får se vad jag köper. Fanns ju så mycket jag skulle vilja ha. Men har total fastnat på en servis. Så kanske ska börja med den lite smått...


2011-09-20
 11:08:10

Nyckelkrabb

Äntligen så funkar mi gymnyckel. Som jag har blivit tokig på detta. Men men, nu funkar det. Så i morgon ska jag ner och köra ett pass som får mig att svettas.

Faktiskt fått lite ångest över att jag inte varit där nu på hela september. Lite av mitt egna fel. Men inte helt och hållet. För det va gymmet som krabbat. Men sen så skulle jag själv ha kunna kontaktat som tidigare. Något jag är väääligt seg och kass på att göra.
Tar lite tid att få tummen ut ur röven!

2011-09-19
 18:08:51

Veckolistan

Denna veckan har jag faktiskt en hel del som står på schemat.


 • Tvätta upp all tvätt
 • Köra över golvet
 • Städa undan på kidsens rum
 • Promenera
 • Tisdag -> Homeparty mys hemma hos mig i Älmhult
 • Onsdag -> Spanskakursen börjar
 • Fredag -> Apoteket i Älmhult och förhoppningsvis massage
 • Träna?
 • Mysa med Mannen & hundarna
 • Tradera lite
 • Försöka lära mig att trolla med knäna.
 • Tatueras?
 • Make som löööööööve in the air
 • Försöka hinna njuta av livetSe, sa ju att de va en lite smått händelserik vecka för fröken Rosdahl.
2011-09-19
 17:55:27

Är med och tävlar om söta cupcake produkter

Tävla hos Sockerrus och vinn vackra formar, strössel, tyllar, cupcake kartong och lyxiga sugrör från webbutiken KlaraForm

2011-09-16
 15:25:01

Vi har snart hållt ihop......ett år. Tiden går sjukt snabbt.
2011-09-16
 15:21:39

Onsdag och Torsdag

Ojoj, hade nästan glömt bort er. skoja bara. Skulle aldrig glömma bort att ni finns här och kikar. Men jag har bara haft lite andra saker för mig.Som i onsdags, då åkte jag med hundarna ner till Älmhult. Blev upp hämtade utav Ia. Sen bar det ut i skogen nästan hem till hennes lilla palats. Ägnade mer eller mindre hela förmiddagen med att spola rent boxarna i stallet. Det är så att lilla söta Ia har kennel, och massor av underbara hundar hemma på lilla gården. Trivs att gå där ute och bara vara. Mysa med någon hund och ge dom lite kärlek. Mina egna hundar trivs inte riktigt lika bra dock. Men dom är inte så vana att vara bland så många olika hundpersonligheter. Så dom blir lite stressade, mest fröken Lisa. Men men.
 • Spola i hundstallet
 • Ge hundarna mat & vatten
 • Rasta hundar
 • Plocka skit i hundgårdarna
 • Fotografera puppis
Visst är dom 4 små pojkarna söta?
Va även ut till Ia på torsdagen efter att ha lämnat Loisa till sin mamma. Barnen hade studiedag, eller vad det nu heter. Så jag fick låna bilen och Daniel åt på Wärdshuset. Eddie är hemma hos farmor & farfar. Måste faktiskt säga att det har varit tomt här utan honom. Men snart är det slut på fridens liljor... Vi ska spendera helgen ute i Väckelsång i helgen.
Ha, igår så passade jag minsann på att baka två plåtar muffins. Och fick nyss höra av min karl att dom va riktigt mumsiga...vad va de nu han kalla dom... GOFIKA. Blev en plåt med jordgubbsglass/digestive-muffins och en plåt med (arla kesella) Rabarber crumbel-muffins. Låter väldigt tasty. OCh tror dom smakar sjuhelsikes gott med.Nä nog med text i detta inlägg...
2011-09-14
 21:21:49

Bloggtävling med Bluebox!

Hellooo girls & boys. Eller vad man nu säger och gör.Vill bara ropa ut till er alla som läser bloggen. Att ni ska genast gå in på Bluebox.se och kolla in deras sjukt coola och snygga prylar.
Nu så har även dom precis som allt annat inom modevärlden hottat upp sig på lite ugglor. Du kan se deras färgglada ugglor inne på deras sida. Läppbalsam och mjukgörande handkräm. Tasty tasty.Skulle jag köpa två läppbalsam bland alla dessa ugglor så skulle de bli...hm... Strawberry & Vanilla. Och skulle jag köpa handkräm så skulle jag nog välja..hm.. Lavender. Smaka ljuvligt och lukta ljuvligt. Kan ju knappast bli bättre.


Klicka på bilden
om du vill komma till
TÄVLINGEN

Om jag skulle vinna är det precis dom smaker/dofter jag vill ha hem och sniffa på!
Varför jag vill vinna? För att pigga hösten med lite goa sommasmaker/dofter så klart!
(ps. har en viss fågen fobi, men den kanske jag kan starkt övervinna om jag vinner dessa ugglor ^^, )
2011-09-14
 20:58:55

Upp & ner. Hit & dit.

De går upp och de går ner. De går hit och de går dit.

Ja, vad ska man säga.
2011-09-13
 13:57:08

It´s color on your body

2011-09-13
 13:53:42

rock, tattoo and sex

2011-09-12
 22:36:57

Hot hot hot

2011-09-12
 22:34:28

Längtar efter "smärtan"

Med tanke på collagen på tidigare blogg inlägg så skulle man kunna tro att jag längtar efter att få lägga mig under tatuerings maskinen igen. Och det är något jag helt självklart gör! Bra tag sedan nu. Typ i slutet på juli någon gång. Fuck, thats a long time. Snart dags igen.

Har beställt hem färg till tatueraren så. När den kommer till brevlådans kant är det time (hoppas jag)
2011-09-12
 22:25:23

Kvinnor och tatueringar

2011-09-12
 22:22:37

Vänder ryggen till

2011-09-12
 22:20:38

Det är dom rödhåriga som är snyggast

2011-09-12
 22:18:44

Everybody has it

2011-09-12
 22:16:35

Body Art

2011-09-12
 18:00:14

like a rainbow
2011-09-12
 14:40:05

Plan A krachsa. Plan B gäller.

Fick nyligen ett mindre bra besked. Men inget som tynger en direkt, bara det att jag hade sett fram i mot att få börja. Finsam - skulle ju som sagt ha startat ett projekt som jag eventuellt skulle få ingå i. Men nu blev de ju tyvärr inte så, då jag inte bor i Alvesta kommun. Röv! Men eventuellt inom en kort framtid så kanske jag gör det, men de hjälpte inte direkt. Så nu har jag fått sopa den tanken av axlarna och satsa på plan B.

Plan B? Japp, vi hade en plan B.
Anmäla mig till minst 2 kvälls kurser via Studieförbundet Vuxenskolan. Så jag har nu suttit och spanat lite på sidan, igen. Hade redan anmält mig till en dans liknande kurs - Mi Fiesta - och sen satsa jag "stort" på att lära mig ett nytt språk - Spanska för nybörjare - hade egentligen velat gå Italienska, men de krockade lite med tiderna. Så jag hoppas att Italienskan är kvar till våren.


Aja ingen mjölk spild och inge tårar fällda...


Ey, btw! Jag fick nyss ett medelande från sköternskan på sjukhuset som har koll på medicinen. Och jag kommer få lite högre doser. Från och med nästa gång. Skönt! Hoppas att jag känner mig bättre sen.
Och jag har fått reda på vad mitt illamående och magont kan bero på. Magkatarr. Japp, du läste rätt. Fuck.
2011-09-12
 13:52:17

- arms - hands - fingers -

2011-09-12
 13:50:38

Legs

2011-09-12
 13:49:31

Skuls

2011-09-12
 12:37:58

Blomstrande kärlek

2011-09-12
 10:38:43

Två av mina guldklimparLiten mysig Lisafisa gottar till sig i sängen

Liten underbar pällsboll ligger i sin korg

Att se detta är bara så mycket kärlek
2011-09-12
 10:27:35

Måndagslista -> Veckolista

Dags för vecko-listan igen.


 • Luncha med min kära sambo
 • Mysa med Familjen
 • Till Ia och kolla på valpar och nya eng. bulldogen
 • Träna, promenera
 • Tradera
 • Röja upp här hemma
 • Finna inre energi
 • Njuta av varje dag
 • Kanske till och med överraska sambon på något sätt
 • Baka!
2011-09-12
 09:51:40

Can´t

2011-09-12
 09:31:01

Jag är nog gnällig

Har en sådan där svår dag känns det som. Vet inte vad jag vill ha på mig, känner mig tjock i allt, allt är för varmt, passar inte, känns som om jag inte har några kläder alls idag.Har helt enkelt en dålig kläd dag. Så tror jag stannar i mjukis byxorna.  Orkar inte byta om fler gånger. Kolla mig i speglen och känna mig tjock.
Lite hår fix och make-up så kanske jag känner mig piggare. Kanske.Magontet fortsätter idag med. Fan. Lägga sig med magont och vakna med magont är lika hemskt som huvudvärk (lägga sig med skallebak och vakna med skallebank).


En helt jävla fucking perfekt måndag tro!
2011-09-11
 21:49:32

Red lips just smoke

2011-09-11
 14:18:14

Mahogny brown

Håller på att färga till håret lite.


Den "gamla" färgen va smått urtvättad, fast det va en permanent färg. Och sen på köpet hade jag en utväxt utan dess like.


Så de va bara att ta tag i jobbet och kladda lite...gillas!


Skulle dock vilja ha haft i lite highlights. Men...pallade inte åka in till den lilla staden för att köpa de. Och jar gått och gnällt på mig själv mer eller mindre hela veckan och ett par veckor ut över det. Så highlights får väl vara till nästa gång. Eller något...

Syoss

Fore the second time!
2011-09-11
 00:54:58

Får man lov att vara ego?

Jag jag jag jag jag jag jag...och ännu mer lite jag...
En rad bilder på egot Rebecca. Olika bilder från förra året. Sista bilden kan nog vara från april-maj 2010 och första bilden är nog oktober någon gång.

Lite skillnad är det faktiskt på mig om jag får säga de själv.
2011-09-11
 00:14:00

Där orden betyder något

2011-09-10
 23:43:29

Använder du kondom vid samlag?


WEheartIT

Hur duktig är du på att använda "hatten på" vid samlag?
2011-09-10
 23:40:30

Varför gör de så ont att klippa naglarna?

Varför gör de så ont att klippa naglarna?

Oavsätt om det är naglarna på fingrarna eller på tårna så gör det ont på/i mig... Jag klipper VÄLDIGT sällan mina naglar. Jag bitar inte heller precis. Men jag är en jävel på att riva av de som behövs. De gör mindre ont än att ta fram saxen och *zipzip*.

Fråga mig inte direkt, varför det är så. Men så är det bara.


2011-09-10
 23:11:58

Music is life


WEheartIT
2011-09-10
 22:56:43

Chilla läget lixom

Vi satsar på en fruktansvärt lugn lördag. Pilla lite navelludd. Fisa brakskitar och fnittra. Kolla bilar på blocket. Facebooka lite. Spana igenom lite bloggar. Lukta lite unket..hm.. Äsch, va fan. Vi är ju som vi är när vi inte blev som vi skulle. Eller är det inte så man säger?Lugna fisken nu alltså. Vi har de rätt mysigt här i vårt lilla mörker tillsammans. Kärlek. Lite tända ljus. Mys mys.
Det är helg! Och då får man göra vad man vill. Hur man vill. Och så vidare. Energilågan brinner lågt.
Veckan som gått har ju inte jag varit på tip top humör eller vad man nu ska säga. Orken och energin har varit som *poff* borta. Så laddar upp nu. Kidosarna kommer på Måndag. Och då är det bäst att man är glad i kanten (i alla fall försöker). Får se de från den ljusa sidan, jag ska muta mig själv med att åka till Ia igen...och kolla på hennes nya eng. bull hane. Sägs vara en riktig honkyponky goodlooking påg de där! Lööööve it!


2011-09-10
 16:35:18

Soffpösarna i Weset
Idag är vi mest soffpotatisar.
Eller i alla fall nästan, Daniel är ute i köket och fixar käk till hungriga mig (Kärlek).
Och jag ligger på sängen och kollar på reprisen från Robinson. Orken är minimalisk.
2011-09-10
 14:31:59

Kokkobengo

2011-09-10
 14:26:15

Matsalsmöblemanget nästan klart!Så där ja. Nu börjar vår matsalshörna likna något.
Stolarna och lampan köpte vi på IKEA i veckan.
Bordet hittade vi på blocket i sommras, med det visar sig att det också är från IKEA. Finns inte i sortimentet längre.

Väggljushållarna köpte morsan någon stans i Höör. 100:-/st. De ni! Rena rama fyndet kan man verkligen säga.

Det som jag nu letar efter är en spegel som vi ska ha på "kort" väggen.
Och så klart ska vi ha en matta under. Men vad för matta är fråga. Tips?
Nu ser det mycket mer välbonat (eller vad det nu heter) här hemma. Skönt som tusan faktiskt.
2011-09-10
 14:16:15

Valpar luktar så gott


När jag ändå va nere i Älmhult igår och gjorde lite ärende samt haffade upp morsan så passade vi på att åka ut till Ia och pussa på hundarna.
Ia´s ena fralle tik har ju fått 6 härliga små söta goa puppisar och sen även den ena boxer tiken har fått två små krabbater. Heja heja.
Kan ju bara inte låta bli att svänga inom och lukta på dom.


Och sen va Diza hemma med!
Me LÖÖÖÖVE Eng. Bullisar
2011-09-09
 18:50:59

Grus i ögonen.

Mina ögonlock väger fanimig bly idag. Tunga som satan i gatan. Jobbar på att hålla dom uppe en liten stund eller två till. Har ju liksom mat i ugnen och vin i kylen. Efter en liten portion tacopaj och ett glas rött så lär jag nog ligga pall någon stans och snarka lagom gott. Känner det på mig. Men ska jobba på att vara vaken en stund till...


I alla fall, så blir det Tacopaj alá Rebecca. Mumsigt, får vi hoppas.


2011-09-08
 17:24:42

Är med och tävlar om 2 muggar
Tävla om två muggar från Lovisa Burfitt hos Home and desire i samarbete med Call it Design
2011-09-08
 13:53:57

Barn-Blöj-Bajs!

Undrar vem fan det är som har sketit i vår trapp upp gång. För det luktar barn-blöj-bajs. ÖRK!
2011-09-08
 10:44:23

Dammsugarpåsar.nu

Skulle ta och vara duktig med att dammsuga alla rummen noga igår. Men fick rätt snabbt lägga ner det projektet.


Fick bara bli lillparvlens rum. Sen va påsen totalt genom fylld. Inte på grund av att det va så mycket skit och damm inte på hans rum. Utan att påsen va riktigt fylld efter X antal månader med ludd och massa annat tjofräs som har fastnat i påsen. Letade igenom städskrubbarna utan att finna någon påse till sugisen. Så la ner dammsugar projektet.
Det ända plus i kanten vi detta tillfälle va att vi fick mycket bättre ordning i städskrubbarna. Ojoj säger jag bara. Nu ser man vad man har och vart man har sakerna. Heja heja!
Men åter till påsarna. Berättade detta på Daniel när han slutade jobbet. Och sen va de bara till att sätta sig vid datorn för att leta upp någon sida som säljer påsar, Dammsugarpåsar.nu är en bra sajt faktiskt. Så nu väntar vi bara på att dom ska komma hem.
I stället för dammsuget i hemmet så blev det dammat i storarummet. Frech.


2011-09-08
 10:28:58

Stefan LivHockey Sverige sörjer en riktigt bra hockeymålvakt.
2011-09-08
 10:20:52

Pussa fisken?

2011-09-07
 22:00:40

Kurr kurr kurrilikurr

Ärligt, fan va min mage kurrar och gör konstiga ljud för sig. Men en sak är säker, jag är Inte hungrig! Den bara låter.
2011-09-07
 20:29:04

Han drog ut fel kontakt

Hade smarriga klämda smörgåsar till kvällsmat. För övrigt mitt första mål för dagen. Aptiten min är på bottet. Aa okey, tvinga i mig 2 smörgåsar i morse, en fick hundarna dela på mums mums sa dom. men åter till de klämda mackorna...två varsina och ett glas o´boj (vilket tråkigt väder). Sätter oss i sofforna och myser lite gott som vi är så duktiga på. Frågar Daniel i fall han har stängt av smörgås grillen och de sa han att han hade gjort..buffel och båg hallå. Karl hade dragit ur kaffekokare och det såg jag nu för ca en kvart sedan. Så grillen har stått på i lite mer än två timmar. Fy faen säger jag bara! Och sen prickarna över Ö:et så låg det en smörgås på grillen... Fy faen vilken tur vi har haft säger jag bara. Vem vet vad som hade kunna ske...
2011-09-07
 15:39:24

Icecream cupcake whit frostingCupcakes med icecream

100 g Smör

2 ägg

1,5 dl Socker

2 tsk Vaniljsocker

2,5 dl Mjöl

1 tsk Bakpulver

200-250 g Glass (jag hade en glass i från Sia)

 

Gör så här:

Häll socker, vaniljsocker och smör i en bunke och vispa det fluffigt.

Tillsätt ett ägg i taget och vispa/mixa några minuter i taget efter varje ägg.

Blanda mjöl och bakpulver i en skål och sikta ner blandningen i smör och äggblandningen.

Mixa ihop allt (om du har en assistent) eller vänd ner mjölet tills det är blandat och en slät smet.

Sen är det dags att ha i glassen!

Häll gärna över lite glass i en skål och rör lite innan du blandar glassen med resten av smeten, för att mjuka upp glassen lite och så att det inte blir stora glassklumpar.

Rör sedan ordentligt så att du har en fin, slät smet.

Sätt in i ugnen på 200 grader i 15-20 minuter. Dom ska svara torra när du test sticker, är dom inte det. så låt dom vara inne ca 3 minuter till. Testa att sticka dom på nytt. Klara?

Ta ut och låt dom svalna.

 

hittade receptet hos Bli min jäst

 

Jag valde att göra en enkel frosting med philadelfiaost, smör och florsocker.

receptet hittade jag hos Leila

 

 

La ni märket till de coola muffinformen?

En present till Daniel från mig.

2011-09-07
 14:37:39

Är med och tävlar om ett presentkort!

Är med och tävlar om ett presentkort i från
Style&Funstuff
inne hos
Cupcakefluffan2011-09-07
 14:23:21

Är med och tävlar om söta produkter


Tävla hos Sockerrus och vinn 3 hjärtformade rosa pajformar, en vacker glasburk med hjärta samt en slickepott i valfri färg från webbutiken FikaMera.
2011-09-07
 13:24:54

Vacker vagga
Såg denna ur söta vagga på blocket för ett par veckor sedan.
Tyckte att den va så himla söt att jag vara va tvungen att spara bilderna.

Nej jag är inte gravid. Och har inte någora planer på att bli det heller.
Men man får väl ändå titta runt på söta barn saker, eller?


Men hade jag varit i väntade tiden så hade det nog blivit något i denna stilen för bäbis.
2011-09-07
 13:00:43

Som bort blåst ungefär

Känner att jag måste ta tag i hemmet. Men fan orken blev som bort blåst lika snabbt som den kom upp i huvudet.

Lite positivt. Jag har i alla fall plockat upp lite lite lite. Men någon vidare lunch gjorde jag inte. Blev Gorbys i från frysen på ICA. Katastrof för fasiken.
Nä, jag får ta och samla ihop orken till att tvätta i morgon. Samla ihop allt tvätt idag, sotera den och i morgon tvätta. Tjoohoo. Bädda rent i kidsen sängar med. Blev väl att ta fram den rosa sugisen med kromade spinners.


Känner mig inte redigt hundra...
2011-09-07
 10:24:13

Lovely Death by chocolate

DEATH BY CHOCOLATE

150 g smör

200 g 70-procentig mörk choklad
2½ dl socker
4 ägg
1 dl vetemjöl
1 tsk bikarbonat
½ dl kakao
1 dl creme fraiche

Gör så här:
Smält smöret och rör ut chokladen i det så att den smälter och blandas ut helt. Låt svalna något. Vispa lite slarvigt ihop ägg och socker och rör ner chokladsmeten, blanda ner creme fraichen. Blanda mjöl, bikarbonat och kakao för sig. Häll i smord och kakaopudrad sockerkaksform (kakan sjunker något i mitten efter gräddning och det är därför snyggast att använda en form men ”hål” i mitten). Grädda i 175 grader i cirka 40 minuter (kakan ska vara kladdig i mitten, men ändå fast).

 

 

Grädde med kakao som "glasyr" och frysta jordgubbar på toppen. Lätt pudrad med lite florsocker.

2011-09-07
 10:10:20

Cupcake barnkläder

Underbart söta kläder i från Lykkeliam.
Märket cupcake gör att det kliar i fingrarna på mig.

Kanske borde köpa något till barnen.
2011-09-07
 09:35:04

Yesterday was Daniels day

Sorry chicks and grabbs för att jag inte skrev något igår. Men det va fullrulle på andra håll, typ.


 • Givande möte i Älmhult
 • Pizzabuffe på Hannas tillsammans med födelsedags barnet Daniel <3
 • Mys i soffan både hemma i Älmhult & i Vislanda
 • Bakade glass-cupcake. Mums mums som satan i gatan!
 • Klippte Lisa
 • Halv 8 hos mig & Idol
 • Se på när Daniel montera 4 Börje stolar.
 • Lång varm dusch för att sedan lägga till i en ny & ren bäddad säng. Orgasm!


Lite som hände igår.
Se vad som händer idag. Tror jag ska plocka upp lite här och där i hemma.
2011-09-05
 22:46:46

Rätt kontakt?I Wica-lastbilen på väg hem i från IKEA.Lättroade?
Uttråkad?
Uppmärksamhetsstörd?
Flummig?

Ja, rätt ord finner jag inte. Men jag kände i alla fall att jag inte fick rätt kontakt i alla fall...
2011-09-05
 22:43:40

En bok att läsa kanske

Nä om man kanske liksom borde ta och tvätta av sig sminket, borsta tanden, kissa hundarna och svälja lite piller för att sedan ta och krypa undet täcket tillsammans med en bok.

Skulle vilja bädda rent. Men pallar bara inte göra det just nu. Får bli i morgon.

Har inte gjort så mycket idag, egentligen. Men ändå rätt trött så här mot dagens slut. Tar på krafterna att vara hemma och lulla med ska jag då tala om!Karln min har visat sina handyman krafter. Pysslat ihop 2 av 6 stolar i kväll (jag har legat på soffat och myst under filten, som vanligt)2011-09-05
 22:16:46

Är med och tävlar om ett presentkort!


Är med och tävlar om ett presentkort hos
LittleDessert
som är på 500:- hos
Style & Fun Stuff


2011-09-05
 15:40:17

Movie when it rains. IKEA to...

Mys under filten tillsammans med de två trasselsuddar till hundar jag har. Kollade på HANNA. Kan faktiskt rekomendera den. Like it. Och sen va de någon film vi såg igår med. Som faktiskt också va bra..den hette..eeehe..kommer tillbaka med det sen.Om ca 30 min kommer gubben min hem. Ska låta honom byta om och frächa till sig lite. Sen ska vi ta lilla lastbilen till IKEA. Hello, Börje, ni ska få flytta hem till oss. Se om vi kanske köper en lampa (Tidig) till matsalsbordet när vi ändå är i farten...hihi...
2011-09-05
 12:59:06

Baka?

Lite sugen på att baka något mumsigt som jordnötsbullar. Eller, som jag tror är mumsigt i alla fall.

Annars är det så klart cupcakes som suget alltid är på. Och eftersom karln min fyller år i morgon...så kanske man skulle baka något han gillar...och sen för att han ska få se "sina" söta muffinsformar jag har köpt just för hans skull..hihi..
Men ska jag baka så måste jag gå ner och handla. Vilket jag inte är så sugen på just nu.

Bakar nog i kväll efter IKEA i stället. Ska handla nere i Älmhult så.
2011-09-05
 12:42:46

Är med och tävlar om ett kakfat!

Va med och tävla hos
St. Heaven Street
om ett läckert kakfat i från
B´s Skafferi!
2011-09-05
 11:45:20

Fixat till tösens garderob

Lite smått uttråkad känner jag mig. Här finns en del som skulle behövas göras i hemmet. Men har inte riktigt lusten.


Va ju upp tidigt idag. Kvart i sju. Tog på mig det stora ansvaret att fixa till kidsen innan dagis & skola och sen lämna dom på rätt plats. Första gången för mig (och ändå har Daniel och jag varit tillsammans i snart 10 månader). Efter vad som har pratats, disukterats och hänt i förra veckan så kände jag att det är nog det minsta jag kan göra. Sagt och gjort. Nu är barnen på plats (varit sedan kvart över åtta typ).
Så vad har jag tagit mig tid till nu då? hm. Typ inget. Plockat i hop all smuts tvätt inne hos barnen. Soterat upp kläderna inne hos tösen, gjorde desamma inne hos grabben igår kväll. Så nu har dom en "åka-hem-till-mamma-hög" & "dagis/skol-kläder-hos-pappa". Långärmat/tichor/linnen i en varsin hög, byxor i en annan. Soterade ut lite sommar kläder och la på en annan hylla, för de börjar bli lite kyligt att använda klänningar och shorts nu. Körde för övrigt en sådan rensing i min garderob också. Eko!Så nu är den lilla frågan, vad ska jag nu hitta på då? Lunchen kan jag inte göra då karln min skulle köpa me sig grillad kyckling eller revben när han kom hem på lunch. Så, jag får väl snällt sitta ner och läsa lite bloggar som vanligt... Kanske kolla tradera (beroende).


Ringa 2-3 samtal efter lunchen måste jag lägga på minnet...
2011-09-05
 09:09:27

Veckolistan

 • IKEA
 • Älmhult 3 ggr denna vecka
 • Träna & Promenera som aldrig förr
 • Mya med mannen mig
 • Tvätta & Sköta om hemmet
 • "Fira" Daniel
 • Älska
 • Växjö, handla och fixa ett par saker

Ja denna veckan blir väl som så många andra. Kanske. Eller inte. Vem vet. Vi får helt enkelt se...
2011-09-04
 17:14:12

Dagen i dag!

Dagen i dag är en märklig dag.

Den är din.

Gårdagen föll ur dina händer.

Den kan inte få mera innehåll

än du redan har givit den.

Morgondagen vet du ingenting om.

Men dagen i dag har du.

Använd dig av det.

I dag kan du glädja någon.

I dag kan du hjälpa en annan.

Dagen i dag är en märklig dag.

Den är din
2011-09-03
 10:59:54

Svärpäronen kommer på besök!

Idag får vi fin besök i från Väckelsång. Svärföräldrarna kommer på besök. Kalas länge sedan dom va på besök.

Så nu har jag minsann varit kalas duktig med att ha bakat Daniels favorit kaka/tårta. Eftersom vi ska fira Daniel lite i förskott. Karln min fyller ett år äldre på Tisdag... Svärmor kommer med Lax & Räk synfoni samt smörgårstårta (vi är tre stycken som inte äter fisk, men jag tror minsann att jag ska ta och smaka den där synfonin). Sen har jag då bakat en Death by Chocolate. Good damit så gött de ska bli.


Bilder kanske kommer sen om ni är riktigt snälla!!
2011-09-02
 13:07:32

Längtan efter konst
Finns nog inget vackrare än kroppskonst
2011-09-02
 12:58:24

Cupcake tattoo´s

Sötsaker
2011-09-02
 12:45:13

Blankt

Se där ja, bilen fick så klart blanka papper. Så de ska vara!
2011-09-02
 11:57:44

Besiktningens dom är snart här

Väntar faktiskt med lite spänning och skit mycket nyfikenhet på om SAABen kom igenom besiktningen i morse. Får snart veta. hihi.
2011-09-02
 11:53:35

Fröken Betty

Betty är en mycket knäpp liten papillon.
Här hemma erbjuds inte många lugna stunder när fröken bus är igång.
2011-09-02
 11:48:35

Är med och tävlar om en Personlig Almanacka

TJOOOOOHOOOO Ladies & Gentlemens.


Jag är med och tävlar om en personlig almanacka inne hos Jonna Erlandsson.


Håll tummarna chicks!
2011-09-01
 22:48:03

Xperia ray - PINK pleasSony Ericssons finlirare Xperia rayROSA ska den så klart vara

Denna lilla skönhet skulle jag vilja tafsa på inom en mycket snar framtid, eftersom man funderar på telefon byte.
Åka in till stan i slutet på nästa vecka och se om dom har fått in den på 3. *hoppas hoppas*.

2011-09-01
 22:38:49

Frustrerad fram till på måndag

Faktiskt lite (mycket) frustrerad över hur Robinson slutade i kväll.... Nu måste jag ju för fasiken vänta ända till på måndag. Hela helgen förstörd. jaja, nu tog jag kanske i. Men ändå...
2011-09-01
 21:47:06

Vackert
Längtar verkligen tills nästa gång vi ska köra.
2011-09-01
 18:52:55

Läckert klös!

Bild: WEheartIT
2011-09-01
 11:48:55

Pytt-i-panna & kladdkaka

Pytt-i-panna-alá-Rebecca är klart. Väntar på karln min. Och som bonus, eftersom det är soligt och hyfsad tempratur samt första september har jag fixat en kladdkaka alá Rebecca på köpet.

Vill ni se?
Eftersom ni tjatar så mycket
kan ni väl få göra de,
efter lunchen me andra ord...


Delar med mig av receptet sedan med...snällt va!
2011-09-01
 09:45:05

Frallepöjkbäbis

Nu måste nu bortse från att jag är super osminkad!

Men kolla på den lilla lilla lilla söta frallepojken. SÅÅÅÅÅÅ bhöt!
Yes pleas, han får gärna följa med hem till min Familj.2011-09-01
 09:40:32

Hösten är här!

Den första september är kommen. Vart har resten av året tagit vägen?

Tiden går fort när man har kul sägs de ju, så då måste man väl ha haft kul de andra 9 månaderna som nu har passerat oss.


Inte allt så kul att det är höst höst höst. Vilket nu innebär att man måste lägga undan alla lätta sommarplagg för att göra plats för varma plagg och lång byxor osv...vet inte om jag ska gilla detta eller rata det. Jag är absolut inte en höst/vinder människa. Oavsätt hur mycket ljus man tänder och hur många filtar man kryper ner i så är det inte min grej. Kommer sakna sommaren, de ljusa dagarna och de få varma dagarna som den har att erbjuda.


Börjar september med att rensa i garderoben. Tjoohoo. Lite till Tradera, kanske lite på Bloppis. Sen ska jag nog faktiskt fråga nära och kära om dom vill ha lite plagg, annars får jag väl skänka de till dom mer behövande...eller något...


Nää nu ska jag minsann ta tag i saker och ting här hemma.
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!