2010-11-28
 18:57:49

Stackars korv tår

Obehagligt, jag har nästan ett par blåa tår som fryser som satan. Asobehagligt och jobbigt. Två par strumpor, benvarmare och ner bäddade i filtar hjälper inte att få tillbaka värmen i mina små stackars korv tår. Nästan lite panik.
2010-11-28
 16:11:35

Första Advent och Snökaos

Första advent och en jävla massa snö.
Kalas för dom som älskar sådant.
2010-11-28
 16:01:21

Helgen i snabb fart kanske

Helgen har varit helt fantastisk lugn.
Började bra med att jag inte vaknade av ngn dum jävla ploggubbe. Skönt, fick sova ute lite. Men sen va de ändå upp tidigt och åka till hallen och göra lite nytta. Men bussjävlen va sen både till Diö och sen in till Älmhult. Fy fan säger jag bara. Trodde att jag skulle bli fattig på kroppsdelar. Lagade lite god mat senare på kvällen. Fick till och med sällskap när det var dags att äta. Lotta kom på besök och tog en mums bit tillsammans med ett glas vin. Mys mys. Senare mot kvällens slut så kom lite annat folk med. Blev en trevlig avslutning på en lugn fredags kväll.
I lördes så va man ytterst lite bakis. Mest sleden och orklös. Men upp kom jag och en tur med Lisa innan jag möte Lotta & Mogge. Hämtade upp Thomas på vägen upp mot Växjö. Sen spendera vi lite tid i stan. Kallt som satan. Så efter detta lilla äventyr så kom man hem igen och fick räkna alla sina kroppsdelar, igen. Ta en varm härlig dusch och sen börja fixa till sig lite. På med dom nya leggisen, men den nya tröjan ja köpte va inte något som ja kände för att ha igår så fick slänga på mig en skojort/tunika av ngt slag. Men de blev så bra så. Och eftersom jag hade blivit lite lätt sur och måttligt irriterad under dagen så skulle jag ha mina gummistövlar till detta. Bara för att jag är jag och för att jag är bäst. Sen va de bara till att traska ner till Malin för lite spel kväll. Hur detta gick orkar jag bara inte ta upp. Bah stön och stånk säger jag bara. Ibland blir man bara för mkt trött på folk. Men men...inget att göra ngt åt.
Nu sitter jag och myser i soffan. Har nyss käkat lite med Lotta & Mogge. Köpte hem lite kinesmat. Små mysigt ju att göra så här en vrål snöig sönda. För de verkligen bokstavligt vräker ner mer snö i mellan åt. Varit ute på en promenad med Eva-Lena och Sammi. Tog en tur ut på spåret, 2,5 km i snö. Pulsade rätt bra, svettigt blev de. Men dom två små djuren hade de kul i snön. Härligt att se när dom yrar runt och stimmar lite. Mysmys!! Nu blir de en mkt slapp kväll hade jag tänkt mig. Sitta och glo ngn kass film eller bara zappa på dumburken. Söndags mys va de ja... Men sen börjar den där längtan och saknaden komma fram. Jävla söndagar!
2010-11-26
 00:12:58

ljust

2010-11-26
 00:10:49

Ploggubben i morn bitti igen tro?

Undra om ploggubben är uppe vid 5 i morn med?!?
Kvällens stora fundering. Eller ngt.
Såg att en ploggubbe va ute på gården och lekte med sin lilla orange traktorajävlen innan i eftermidda. Ska fan va gla att man va inomhuns. För satan var gubben kör. Lätt att de hade kunna ske en olycka. Körde ju säkert minst 3 varv inne på gården. Swich, swich, swich sa de... Snön yrde runt den där gubben och hans jävla orange traktor.
2010-11-25
 19:24:36

Torktumlare!

Ibland eller väldigt ofta så känns mitt huvud som en jävla torktumlare som har hängt sig.
Röv jobbigt.
Vet inte hur jag ska få det sluta. Och skulle jag väl få det sluta så är det alltid något annat som kommer upp och så är helvetet igång igen. Om och om ingen.
Sitter här och funderar, som alltid, tar mig ett glas vin. Njuta av kvällen lite. Se vad den erbjuder sig.
2010-11-25
 16:19:02

Ett steg i rätt riktning, kanske

Dagens andra måltid i magen. Glömmer tydligen att äta mellan varven. Disken är oxå avklarad. Så vad är nu kvar? Golven och sängen. Tjoohoo. Ska nog göra en utmaning över det hela. Färga håret samtidigt..hihi..
2010-11-25
 15:05:06

Gubben I Lådan

2010-11-25
 15:01:41

Jag har det inte stökigt. Det är bara mycket!

Jag har det inte stökigt. Det är bara mycket!
Snö rundan på spåret med Lisa va inte mycket att hurra för. Båda helt slut. Jag va mer eller mindre helt genom svettig och Lisa va mest frösen och såg ut som en snöboll fast hon hade täcke på sig. Stackars monsterfis.
Nu så har vi haft en liten mys stund i soffan och hämta nya krafter. Eller hämtat och hämtat vet jag inte. Har inte direkt hämtat något. Fortfarande orklös eller vad man ska säga. Men tror jag måste fixa i köket. Ingen större lust. Bädda rent i "verkstan" me. Faaan!! Måste göras eftersom folk har legat över. Smått flottigt. Och golvet bara måste dras över. Hm vad va de dom sa på föreläsningen igår? Lägga ett lakan över? Helvete vilket stort lakan jag behöver. Fuck fuck fuck. Lika bra att resa sig upp och göra jobbet så man kan ha kul sen...
2010-11-25
 12:39:12

Motion först, sen måsten...

Tänkte om man kanske skulle ta på sig lite varmt och ge sig ut på en tur på spåret. Lite motion idag med hade ju inte varit helt fel.
Sen måste jag bara ta en dans med sugisen och moppoloppon. Fuck så jobbigt. Röja loss i köket är ett måste med. Och så klart "verkstan". Se vad som hinns med. Stressar inte med något idag.
Palla..!!
2010-11-25
 10:39:13

Bra starta..not..

Halv 5 vaknar jag till i morse. Av vad? Joohoo de ska jag viska i ditt lilla öra. PLOGGUBBEN!! Och av att Lisafisa springer över mig och sätter igång att skälla. Tjoohoo!! Bra start som fan på denna torsdag. Eller inte. Sen ringer Nyfiket som alltid. Sagt att dom bara ska ringa en gång. Sen får man se om jag kommer eller inte. Men idag så ringde dom två gånger. Och då va ja ju bara tvungen att gå upp. Glad? Nää tack. Trött som värsta elefant kvinnan. Suger!
Men nu är jag iaf någerlunda pigg. Kaffe kaffe. Nu skicka LottaPottaFisrumpa om jag ska komma upp på kaffe en sväng hos henne. Och det säger jag inte nej till. Två koppar där kanske och sen ska jag har skön taktil. Heja heja.
2010-11-25
 10:32:28

I know...

I know what I want. But can not get it.
Rakkaus

2010-11-24
 23:50:28

Nya skor :)


Gummistövel från Skopunkten.com
ett par av mina nya skor jag köpte idag på skopunkten. tjoohoo. äntligen har jag ett par gummusulor. och sen är det dessutom sådan där "foder" i dom. porrigt värre. ska testas i morgon. hihi.
köpte ett par till. sitter och kollar på hemsidan. men finner dom inte. eller så är jag nu så trött att jag missat dom. hm. what ever. är iaf glad över båda mina skor. nu slipper jag förhoppningsvis frysa om mina räjliga fötter. haha.
2010-11-24
 23:41:23

Ploggubbe, vildsvin och ännu mer snö.

Oj vart tog dagen vägen egentligen? Sa nästan mer eller mindre bara swich och så va de mörkt.
Den började dock inte så jävla positivt. Örk! Fy fan för att vakna till en skällande hund som flyger från sängen och ut i hallen pga okända ljud. Och sen vaknar man Igen för att den där jävla ploggubben är ute och leker. Absolut inte okey tidigt på morgonen. Bah! Inget vett eller någon hänsyn här inte. Bajskorv! I somras så kunde ja gnälla för att dom klippte gräset och hade sig här utanför förtidigt på morgonen och nu gnäller jag över att dom plogar. Ja man är ju Svensk och då måste man ju helt klart klaga. För utom det så har det nog flötit på rätt okey tycker jag. Hem färden från Växjö nu i kväll va lite händelserik fresten. Precis in till väg kanten. Nästan uppe på vägen (23an) så stod de en stor jävla gris. Ett enormt vildsvin. Nästan lika som som en elefant för tusan. Och sen körde vi inte så jäkla lång och så swich sa de från ena sidan av vägen till den andra så sprang en kaninrackare ut. Fy fasiken sådan vill man inte vara med om när det är snökaos ute. Spott och tvi över de. Men väl hemma så har allt gått bra. Nu ligger jag i sängen och ska snart stänga ner för kvällen/natten. Smälta dagen och förbereda mig inför morgonens utmaningar. *suck*. Ploggubben ute och leker i morgon bittit igen tro?!
2010-11-23
 21:54:40

Glad hund är kärlek

Va ute me Lisa för inte så länge sen. Fick klä på både mig själv och hunden ordentligt. Inte de roligaste. Svettig innan man kommit utanför dörren. Tog mig ork att leta upp termo brallorna som jag har till jackan. Såg nästan redigt snygg ut. not. Sen va de bara på me täcket på hunden och traska ut. Kallt! Men vi tog oss en liten runda..massa kisselikiss i snödrivorna.. Lite spring på fotbollplanen med. Små kul att se den lilla fisen ränna runt i snön.
Glad hund är kärlek.
Nu så sitter/ligger vi och träng i soffan. Vilket är ännu mer kärlek. Skönt att ha henne hemma igen. Inte behöva ligga här själv och krama om hennes små leksaker. Nu ligger vi tillsammans och kramar om hennes leksaker. Mys mys. Tända lite mer ljus och krypa ihop ännu mer.
2010-11-23
 21:06:16

Super snabb uppdatering. Eller ngt.

Oj. Har inte bloggat på lite mer än en vecka. Fy tvi på mig. Borde skämmas. Men har varit många bollar i rullning typ. Så har inte hunnit med allt som jag skulle och som jag borde. Men men. Sådant man får ta igen med andra ord.
Vad har lilla jag hittat på då som har varit så viktigt och upptaget? Bra fråga. Nästan.
Lördes förra veckan så va vi ett gäng som åkte till Karlskrona och gick på Bodaborg. Vilket va skit kul. Efterfest till söndags morgon. Fredan så va jag med Karin till Osby och festade lite. Torsdagen så åkte jag och morsan tidigt tidigt till Ljungby för att jag skulle få "domen". Jobbigt värre. Lisa åkte med mamma ner till Tyringe sen me. Så jag har varit hundledig från Torsdag till Måndag (mer eller mindre). Ingen höjdare! Onsdagen va nog rätt slapp har jag för mig. Va me Karin och lite bekanta till henne och kollade på David Batra när han uppträdde på SpeakEasy. Och sen Tisdagen så va jag ju uppe på GeKås och shoppade. Aa de va nog förra veckan i snabba drag. Denna veckan började med att jag va i Ljungby på morgonen. Kolla av nya medicinen. Han knappt komme hem och slappna av förens jag satte mig på tåget ner till Hässleholm och åkte me morsan, mormor och syster till Väla och Ikea (helsingborg). Morgon sov över här uppe i Älmet tills idag. Va ett jävla bajsväder att köra hem i.
Så...där har ni läsare lite uppdaterat. Funny funny!!
2010-11-23
 20:45:13

LISA

Lilla Lisa
Foto av Ola Karlsson
2010-11-15
 20:35:49

Hellooo Ullared & GeKås i morn

Ullared i morn. Tjoho...eller...nja jag vet inte.Har lite att spendera men vet inte om jag har det rätta shopping humöret. Men det ändras säkert tills i morn eller iaf tills man väl är på plats. Har inte skrivit ngn dum shopping lista. Känns inte som om det är lönt för man handlar ju sällan i från den ändå. Vet cirka vad jag vill ha och vad jag behöver. Så...lite spännande...
No fucking x-mas trams iaf! Så det så.
2010-11-15
 14:23:58

Disken, tvätten, golvet.

Disken är ner brottad. Snart hämta in tvätten som fått sig en omgång i tvättstugan. Kanske dags att ge golvet ett kokt stryk med.
Sen får det vara bra för dagen känner jag.
2010-11-15
 13:57:05

Toa lampan är sönder men det lyser i kylskåpet. Eehe va?

Lampan på WC gick i sönder i helgen. Kevin säger att jag ska öppna kylskåpet för det lyser där. Fattar inget. Men innan jag fick tummen ur arslet till att byta lampa så va de väldigt jobbigt att göra sina behov.
Är faktiskt rätt jobbigt att kissa i mörker. Och bajsa ska vi inte prata om. Duscha va inte att tänka på. Så fröken Rosdahl hade stora problem att göra sina behov i går. Ojoj!!
Men nu är iaf glödlampan bytad. Behoven gjorda, nästan alla iaf. Har inte kommit i duschen än. Men de kommer de med.
Dock fattar jag inte de där me kylskåpet ännu. Det går inte hand i hand i mitt förvirrade huvue. Hm.
2010-11-12
 19:07:44

Nyfiken på nya färgen

Nu är jag lite mycket nyfiken på hur färgen blev. Ser dock fortfarande mörkt ut. Hoppas inte! Håller fan tummarna på det bästa.
2010-11-12
 17:52:46

Blöta håsor är inte kärlek!

Dagen har varit bra förutom att det regnar så förbaskat och inte nog med det utan de blåser ju med. Inte kul. Absolut inte kul alls. Uch bojkotta höst/vinter.
Varit i hallen och gjort lite så som behövs. Bastun luktar något som inte är i från denna värld. Typ instängd-urin-unken svett-bränt-gudvetvad-doft. Denna doft möts man av varje fredag mer eller mindre. Tar död på mina stackars näshår. Uch! Fast sen luktade inte jag så jävla hallon idag heller. Men de gör jag sällan efter att ha varit där borta. Tvi bövlen.
Fika med M nu i eftermidda. Daaajligt! En timmes tjöt på Deres som vanligt va inte fel en jobbigt blöt kväll som denna. På hem vägen så gick jag inom Lindex och köpte mig en färg. Kladda lite i huvet idag. Spännande värre. Blev en ny färg jag inte sett eller haft innan. Så det ska blir spännande. Liten lite förändring måste man göra ibland. Får fördröja tiden men ngt me. Precis tänt lite ljus här hemma. Tar och smuttar på min cider. Väntar på att klockan ska bli mycket så att Kevin plus kompis kommer hit. Kommer nog inte gå ut fören jag måste möta upp dom på stationen.
Är en sport att ut och kissa Lisa redan nu. Halleda! Är ju så blött ute menar Lisa på. Svårt och hitta rätt plats att urinera på. Stackars liten fis...'
Och sen den som säger att blöta håsor är mysigt att gå runt i har helt fel. Det är absolut inte Kärlek!!!
2010-11-11
 18:45:12

Lisa

Hon är inte alls bortskämd
2010-11-11
 18:15:20

man aldrig är diagnos utan man är alltid sig själv

Fick höra ett par kloka ord idag. Är ju lite orolig över min diagnos som kommer om en vecka. Ska få "domen", diagnosen. Men L sa till mig i dag att "man aldrig är diagnos utan man är alltid sig själv". Så sant som det är sagt. Får säga det till mig själv varje dag. Lägga det på minnet. Skriva ner det. För det är så sanna ord!
2010-11-10
 21:09:26

Riv järn i halsen? Troligen.

Har nog av misstag råkat köra ner ett riv järn i halsen. För helvete vad det svider jävlig när man ska svälja. Det är inte kärlek får jag då lov och säga.
2010-11-10
 21:03:12

I rymden finns inga känslor, igen.

Va på bio, igen. Såg samma film som i söndes. I rymden finns inga känslor. Gick med J idag. Hon ville så gärna se den så vi bestämde dejt i måndes. Mysigt. Men hon höll med. Den va bra. Nästa köpe film. Så nu tycker jag att den ska komma ut på dvd så att jag kan slita ut skiven. Ge mig!
Nördigt kanske man va fan. En bra film som värmer och som man känner igen sig i.
2010-11-10
 11:02:34

Först pip. Sen flås.

Lisa fick en av Stellas leksaker igår. Pipleksak som hon mördade pipen på uppe hos Lotta & Stella. Smidigt. Nu har jag fått hem leksaken till mig. Lisa är helt förälskad i den rosa flåsande grajemojen. Herre da säger jag bara. Vet inte när jag såg Lisa så här tokig i en leksak sist. Och nu vet jag inte vad som är värst. En pipande leksak eller en flåsande. Bah! Men men, bara Lisa är lycklig så är det vackert. Jobbigt men vackert.
Vi ligger i sängen nu. Båda två. Slänger ett öga på Lisa och ser hur hon försöker döda leksaken ännu mer. Sliter och har sig. Hoppas att den inte smular. Får då säga att det är en seg rosa grajemoj. Undra vem som är segast, Lisa eller leksaken. Visar sig säkert om ett par dagar om inget annat. Spännande. Haha.
Tror jag ska ragga tag i en sådan där gris som grymtar. Se hur hon reagerar på det.
2010-11-10
 10:53:59

Fin besök.

Hade Kevin på besök igår. Den "mellersta" av små syskonen. Trevligt värre. Är inte var dag man har fin besök. Troligen ända syskonet som uppskattar en, förstår en och som man verkligen kan prata med.
Kevin kan man verkligen lätta sitt hjärta för. Han behåller det man säger. Kan ta mig och mitt humör. Ända syskonet som förstår en. Kärlek det. Troligen inte bara ett syskon utan som en bästa vän. Skulle man göra utan honom.
Min lilla nörd <3
Kommer troligen till stora syster i helgen och ska sova över. Gulligt.
2010-11-08
 15:43:24

Kökssax

Tjänade 100:- idag.
Med en kökssax i högsta hug så klippte jag lite hår på en bekant. Tjusigt tjusigt. Kan om jag vill. Tror nog fan att jag ska ta och utbilda mig till frisör (skoja).
2010-11-08
 15:39:53

Lite städning och shopping

Blev en liten shopping runda på vårt stora varuhus idag, IKEA. Blev lite handdukar, ett extra täcke och block ljus som fick följa med hem i påsen. Sitter och funderar på om man ska ta en runda senare igen eller vänta tills senare i veckan när de är mer ordning här hemma.
Tog tag i att röja upp i köket idag. Disken undan röjd. Rent på diskbänken och spisen. Tjusigt. Börjat röja i skåpen med. Ojoj så mycket skit. Sortera bland papper är ett måste får jag ju då säga. Blir bra när det är färdigt iaf.
Nä nu får jag ta och åter gå till min sysselsättning här hemma.
2010-11-07
 22:24:44

Tillökning?!?

Tillökning?
2010-11-07
 21:42:25

I rymden finns inga känslor


Va och såg denna film på Folkan idag. Kalas bra!
Kärlek!!
2010-11-07
 21:34:49

Det står kvar där jag lämna det

Inte fått något gjort idag. Disken står kvar. Tvätten ligger kvar på sängen. Och golvet är fortfarande mögit. Tusan! Äch fan, de kommer ju ändå en dag i morn med så får försökta ta det då istället. Peppa peppa! Ge mig lite inspiration, tack.
Kanske borde försöka och ta en rakebajsar städning hemma. Köra ett sådant där rajs me att tvätta fönster, torka lister, damma allt osv osv osv. Stor städning tror jag det kallas. Eller ngt..hehe..
2010-11-07
 21:26:59

Glittrar så vackert

Ser hur det glittrar vackert på marken. Kollar upp mot den vackra himlen och ser hur vackert det glittrar i luften med. Detta vackra glittrande är något extremt vackert. Inget man kan röra vid eller känna på. Bara se och njuta.
Blev en vacker och glad känsla inom bords. Försökte röra vid det. Det va bara så svårt och motstå.
Glittret faller ner mot marken och lägger sig som ett vackert glitter täcke.
2010-11-07
 13:09:53

Albino granar?

Åkte hem från Växjö en tidig förmidda i veckan. På resan hem så sitter jag och kollar ut genom fönstret. Ser något rätt annorlunda. Albino granar? Wtf!
Fick kolla två gånger för att se om jag såg rätt, men joho så va de. Vita granar. Fula va dom om inget annat.
fast nu visa de sig att det inte var en albino gran som jag trodde utan lärk (kanske?). tycker dock att albino gran låter roligare. och dom är rätt lika för den delen. tycker jag.
2010-11-07
 13:02:53

Soffliggardag, igår

Igår så var det en sådan där soff liggar dag. Gjorde inte många knop. Vilket va rätt skönt men idag har man lite ångest över det. Har disk som behövs röjas undan, tvätt som behövs läggas in, golv som behövs dammsugas och tvättas. Tänkte jag skulle försöka hinna med lite av det idag istället. Se hur jag lyckas.
Har iallafall varit lite jäkla duktig idag känner jag. Tog en lång runda på nästan 2 timmar med Lisa. Fy tusan så skönt. Nu ligger den lilla fisen i sängen och myser. Jag är äntligen ny duschad och in smörjd. Så nu är tanken att jag ska ner till byn. Köpa gravljus och sen gå upp till Minneslunden och tända ljus för två älskade familjemedlemmar. Saknade & Älskade. Tände ljus i hela lägenheten igår och myste. Höll till och med nyktert.
2010-11-05
 14:57:01

Blö byracka eller dränkt katt

Hon luktar blöt byracka men ser ut som en dränkt katt.
Det är min sambo vi pratar om!
2010-11-05
 14:54:07

"Domen" kommer den 18 november.

Jahapp då ska man få "domen" den 18 november.
Spännande, eller inte. Vet inte om jag ska vara glad eller ledsen. Skratta eller gråta. Alla känslor kör runt i kroppen nu. Heja, fan, heja, fan, heja, fan!
Ca 1½ vecka tills man får veta. Hämtade dom nya tabletterna idag. Börjar med dom på månda. Ser rätt färgglada ut. Undra om man blir lika glad.
2010-11-04
 15:23:10

Ger min öronskav

Hon ger mig fan skavsår i öronen. Helvete va de låter. Uch!
*håller för öronen och blundar hårt*

2010-11-04
 10:38:52

Drop The World

2010-11-04
 10:15:57

Ullared.

Snart dags för Ullareds resan. Längtar nästan lite faktiskt.
Tisdagen den 16 november så far man dit ett par timmar för att spendera flera hundra lappar som man lagt undan.
Hundvakten fixad. Skönt det.


2010-11-04
 10:11:11

Skratta eller gråta? Dagens fråga.

Vet inte hur dagen känns ännu. Knappt så att jag orkar eller vill känna efter. Spott och tvi. Gårdagen va inge vidare. Visste inte om jag skulle skratta eller gråta. Så lät bli att göra något av det. Kanske sikta på detsamma idag. Inga förhoppningar.
Blev lite fel igår med. Dumma mig. Fy skäms. Men vi tar nya tag idag och försöker på nytt. Ska bara... Ja det finns alltid ett ska bara med i leken. Bah orka med dom där "ska bara" egentligen. Inget spännande.
Ska då tusan bli skönt med helg i morgon. Men, vad händer i helgen då? Vet inte. Ska bara. Kanske. Skoja bara med er. Något litet har jag planerat faktiskt. Så det så.
2010-11-03
 10:30:18

Kakmonstret

 

Fika med M idag.

Daaaajligt!

2010-11-03
 10:29:09

Vett och etikett - saknas

Lisa har absolut inget bordsskick. Här rapar vi som tack för maten. Frächt. Nä det kan jag då inte påstå faktiskt. Fy skäms Lisa. Den lilla fröken torkar sig även om munnen (skägget) på mattan. Gulligt. Nä jag vet inte.
Bordsskick eller inte. Skit samma jag är inte så bra på det där heller. Rätt grisiga båda två när jag känner efter. Lisa rapar, jag fiser. Rätt bra kombo :)
2010-11-02
 17:08:30

:P

2010-11-02
 16:59:11

More ink?

More ink?
Aa jag funderar på det iaf. Ta en tripp upp till växjö och kolla läget.
Ha en till innan års skiftet är tanken.
2010-11-02
 16:51:36

Kusin barn!

Ett andra kusin barn är välkommen ut i den fina världen.
Grattis i massor Johnny & Malin!
2010-11-02
 16:34:32

Gårdagen bara försvann

Dagen nästan bara försvann för mig igår. Bra? Dåligt? Vet inte riktigt.
Men tror kroppen min behövde dom där extra sov timmarna som jag tog mig. Dock är jag trött i dag med. Sne på detta nu. Vill inte vara så här trött längre. Blir bara så gnällig tillsist. Palla.
Gick och la mig redan vid 22 tiden igår. Vojne så tidigt faktiskt. Dock vakna man strax efter 8 i morse. Örk. Ville bara ligga och dra mig lite till. Byrackan min ville inte ha mig kvar i sängen dock. Hm, hon ska ju klart ha den uppvärmda säng halvan. Bajs hund. Blir troligen att man slockar tidigt idag med.
Jävla höst/vinter väder som gör detta mot mig!!
2010-11-01
 11:12:13

Runnin

2010-11-01
 11:04:46

grått

löven faller fort
helt naket ute
kallt
2010-11-01
 10:58:32

Knockout

2010-11-01
 10:56:42

1a November

Johopp då va det den första november nu då. Helvete vad tiden bara säger swich och kör i tvåhundra blås förbi en. Man hinner knappt i mellan åt känns det som. Lite galet.
Ny vecka. Ny dag. Ny månad. Heja heja heja. Detta måste väl nästan innebära nya tag med då.
Tror faktiskt att jag ska ta och baka en liten muffins sats idag
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!