2010-06-29
 22:12:33

Fästing-kontroll

Äch fan nu så hoppar jag i duschen. Kör en fästing-kontroll.
2010-06-29
 22:10:36

stund på gården

Satt på bänken på gården en stund innan i kväll. Gjorde Farfar + 2 "gårdsgrannar" sällskap. Lite små mysigt faktiskt. Kvällssolen i nacken och hörde musiken från min lgh svagt, ungarna på gården va ute och stimma lite. Men de va lika daaajligt för de. Små mys.
2010-06-29
 21:53:16

Massa sol vid Bolmen

Puh. Lite trött är man faktiskt. Men på ett skönt sätt. Varit ute i princip hela jäkla långa dan.
Följde med Fontänhuset på vår årliga utflykt till Ingrid och Peters stuga vid Bolmen. Helt jävla underbart att få komma ut och vara vid sjön. Sola, bada, umgås - de har stått högt upp på dagens lista. Tog första doppet i sjön idag, 21 grader i förmiddes. Gött till miljoner. Låg ute på "flotten" och pressa bränna. Blev lite varmt att ligga uppe på deras soldäck vid stugan. Förflytta mig till lugnet vid bryggan, vattnet och solen. Lööööööve. Fick sällskap av dom andra, behövde oxå svalka sig lite tydligen..hehe.. Fick en god och lätt lunch. Tror vi flyttade bordet 2 ggr för att de blev för varmt i solen. Tyckte dom. Inget mig i mot. Ja trivdes iaf. Säga att ja fått rätt mkt färg i dag efter att ha varit där vid mellan halv 10 och 17, typ.
Och, jag har fått bada naken för första gången i år. Iofs va de första doppet i år me. Men sista doppet innan vi körde så blev de näck för min del. Fy tusan va gött...!! Efter att dom sista badarna gått upp så hoppa ja i.  <3
Har verkligen haft en förbannat skön dag. Ångrar inte attt ja följde me. En del velande innan ha bestämde mig. Jävla tur ja åkte me. haha. Underbara väder!!!!!
2010-06-28
 21:27:23

söt

Oskyldigt flörtade med en söt tjej på Konsum...hihi... Blickar möttes me och ett leende kom från oss båda. Söt.
:)
2010-06-28
 20:51:02

akutjordgubbssug

Åh fan...nu så fick ja ett sådant där super akut sug efter jordgubbar... Så på me byxor igen och gå ner till byn och hoppas att dom har lite röda bär till mig. mumsigt.
2010-06-28
 20:30:43

midsommar

2010-06-28
 20:20:40

snabb sammanfattning

Inte skrivit på ett par dagar nu. Fy på mig.
Men de har inte skett så mkt heller. Solen har värmt så underbart. Dock varit dålig på att vara ute. Men men...sådant man får ta.
Och midsommar har varit jäkligt skön. Fick "oväntat" besök från Sthlm. Visste delvis att han skulle komma eftersom han sa de. Men man vet ju aldrig. Så midsommaraftons kväll och midsommarsdag förmidda så hade ja fin besök från Sthlm. Jävligt trevligt. Från att ha varit inställd på att vara själv till att få sällskap. Inte illa alls. Men va helt jäkla nöjd över de iaf. Tack för de trevliga sällskapen Mats! Göra om snart igen. hihi.
Söndes så va ja på Fontänhuset och åt lunch. Räkbomb. Sen va de bara till att trampa ner till kolonin och "jobba" lite. Vatta, fixa pumpen och sen klippte ja till ena häcken liten..tjusigt värre. Stefan ringde, så cyklade ner till Hannas och tog ett par cider me gubbarna.. sweet :)..
Ida så har de varit samma typ. Ett par cider me Stefan nere på Hannas. Suttit och gottat i solen. Och nu i kväll så va ja ner till kolonin. Vatten vatten vatten för de grönas del. Och nu hemma igen så blir de bli vin för mig. Snart duschen och sen bingen... Bolmen i morn.
2010-06-24
 00:32:13

Rebecca

2010-06-24
 00:13:59

Fina ben

För inte så länge sen så hade ja bruna vackra ben utan "onödiga" märken.
Men inte nu längre *suck*. Små röda märken av allt hemska blodtörstiga mygg som gjort ett smakprov. Så hemskt. Och så kan jag ju inte låta bli att klia på det. Fy på mig!
Tittar på mina ben. Från knäna och ner. Suckar och svär lite. Drömmer mig bort en stund, tillbaka för ca 2 veckor sen när ja va i stort sett prickfri.. Vackert!
2010-06-23
 22:49:50

Green Curry Chicken

2-3 portioner
1 msk olja, till stekning 
2-3 st kycklingfiléer (ca 300-400 g), tunt skivade 
1 påse Green Curry Spicemix
1 burk Coconut milk

Stek eller woka kycklingen i oljan. Strö över kryddmixen. Tillsätt kokosmjölk och koka i ca 3 minuter. Servera med Santa Maria Thai Egg Noodles eller Rice Noodles.
Är så otroligt gott. Ska fasiken göra det i morn... Låta smaklökarna dansa lite..hihi..
2010-06-23
 22:17:49

Rebecca + rötter = ilska

Tagit ut mkt ilska på en stackars Ölands tok. Fått upp nästan hela busken med få svordomar. Känner mig lite stolt att de inte kom så fula ord ur min mun. Svetten spruta och musklerna arbetade. Fick upp stort sätt allt. Är bara ett par rötter kvar. Men det får tass när vi tar upp plattorna. Är en buske kvar. Så...de får bli nästa gång jag är lika arg och sur som jag har varit dom sista dagarna.
Och pumpen har kommit på plats. P-A och jag kapade en bit på den för att få ner den i marken. Gick inte annars. Men blev mkt bra. Nöjd faktiskt. Fortfarande arbete med det. Men de kommer bli redigt snyggt när de är finich. Bild kommer.
2010-06-23
 22:06:10

Falskt fästingalarm

Fan snacka om att vara nojig eller bli nojig.
Satt i soffan och "undersökte" mig lite. Kolla mig mellan tårna, i knävecket, mellan låren...och där...mellan låren så känner jag ngt som jag inte vill känna. Kollar efter och det är en svart liten liten prick. Springer in på toa och kollar en gång till. Fan, en fästing?! Får nästan panik. Ringer till Vråken, Camilla jobbar. Frågar om hon kan plocka fästingen på mig. Är nästan på vag ut genom dörren av panik utan byxor. Springer in i sovrummet och kollar en gång extra på låret samtidigt som ja försöker få på mig byxorna. Men nu är pricken borta. Wtf. Men men. På med byxorna och över till Camilla. Ner med byxorna och låter henne kolla om där är ngt eller om det är borta. Borta va de iaf. Kollade ryggen med. Fästing fri. Skönt.
Fan man kan ju bli nojig på det lilla svarta otäcka räliga meningslösa fula djur. Uch.
Kan inte plocka den själv så ngn måste ju göra de på mig och de ska bort direkt. Så fort som möjligt. Så nu när jag är nere på kolonin så ska jag fan vara noga med att ha täckta kläder, använda mygga och alltid (!!!) kolla mig efter att ha varit där nere.
2010-06-23
 10:40:51

Annan gång

Jaha.. Då va man inställd på en sak men de blev de ju inte. Min vanliga tur i de hela. Att man aldrig lär sig. Aldrig. Fan me då. Kansnke är ngt som man ska ta och försöka lära sig denna sommar. När ngn säger "Ja jag kommer", men sen ionte göra de att man lär sig typ att jaja..vi får se om de hela. För de sker ju rätt ofta att folk säger men gör annat. Vet att ja kan göra de me men andra gör de oftare.
Kan ja känna.
2010-06-22
 22:57:27

hämta yxan!

Fuck. Fotjävlen värker så in i bövlen. Orkar inte med den. Vill inte ha foten längre. Alltid bara jävla problem och smärta. Skit med. Hämta yxan så hugger vi verkligen av den. Funkar ju inte längre. Kukfot. Upp i röven med dig. Fan. Behöver något stark känns det som. Fuck fuck fuck. Vansinnes utbrott över en vänster fot.
Operation? Ja vi tar en till. Tror jag ska ta tag i det hela och uppsöka första absolut bästa ortoped snarast möjligt och be personen i fråga rätta till de. Det funkar inte så här. Damp.
2010-06-22
 22:04:35

Svag doft av vanilj

Åh va gott de är att krypa ner i en ren bäddad sval säng när man är ny duschad och ren. Finns nog inte mkt som slår de faktiskt. Mmm, svag doft av vanilj. Djupa andetag och njuta. Tror det blir en tidig natt. Krypa ner mellan de svala täcket och dom rena lakanen. Åh.
Två glas vin har runnit ner. Underbart. Lugnare idag. Iaf nu. Skönt är det.
2010-06-22
 20:18:00

handlade lite och glömde lite

Blev inte tyget och dom blommorna som ja tänkt. Och tyget ja köpte vet ja inte om ja vill ha bara. Tänka och titta lite på de. Fundera lite. Annars är de bara till att göra ngt annat av de ju. Fixar sig säger tanten vid symaskinen, är ju ja de.
Ikea hade ngn "kampanj" på Trygg så va och köpte två av de. Kunde bara inte låta bli. Enkel ju.
Sen de där me att köpa sängkläder, lakan. Aa de kom ja på när ja va på coop. Fan va ja är duktig på att komma ihåg saker och ting. Ta mig en stund och kolla lite på nätet och se om dom har måtten hemma me. 180 cm långa lakan finns väl inte alltid. Eller?
Som vanligt blev det en vända på fynd me. Men fyndade inget. Fanns inget som passade fröken idag. Ovanligt.
Är inte riktigt på shopping humör heller så de kunde vara de som gjorde att ja inte hitta de ja ville osv..hm..

2010-06-21
 22:11:36

textilshopping i morn?

Sitter och kollar lite på IKEA, ja vart annars. Vill ha nytt tyg på väggen. Och tror mig hitta ett tillfälligt sommar tyg.
Ska köpa nya lakan me. Måste ha ett par större lakan nu innan ja blir bokstavligen vansinnig på hur de flyter runder i sängen. Bädda me två laken nu är inget kul. Så kostar på mig ett stort lakan i morn. Måste innan ja får gall-tokighets-feber.
2010-06-21
 22:02:33

ida dag är det inte bra

Vet att ngt är fel på mig. Känner de på insidan. Allvarlig. Skojar inte. Helt så där..sjuk.. Ser inte bra ut. Känns inte bra. Uch. Tänk om de inte blir bra. Hur blev de så? Vill inte ha de mer. Hur kan ja bli av me de? Hjälp mig. Idag är ja sjuk. Känns mkt dåligt. Ena fel efter de andra. Andra sjukdomen efter den tredje. Kan ja bli frisk?
2010-06-20
 01:30:38

Michael Jackson

2010-06-20
 01:26:23

Michael Jackson

2010-06-19
 21:00:54

två glas och lite rena golv

Så nu har ja varit lite duktig för dagen tycker ja.
Dammsugit och torkat av golven i de flesta rum. Sovrummet kvar. Men måste ju ha ngt att göra i morn. Blir troligen lite dammning och disk i morn som ja får slåss me.
Men nu har ja tänt lite ljus. Både inne och ute. Tagit mig ett 2dra glas vitt. Och lyssnar lite Bryan Adams innan ja ska krypa ner i soffan me lite onyttigheter. Mysa lite så där smått.
Hoppas på att gott väder i morn me. Älskas. Va ner till kolonin i förmiddes me P-A. Första ggr som ja satt ner och njöt i 30-40 min typ. Utan att röja massa. Men fick ändå en hel del gjort tyckte ja. Sur för att vi inte fick ner pumpen.. Vinkelslip sökes!! Troligen blir det en vända i morn. Men då tar ja faktiskt cykeln ner. "Fikakorg" oxå...
2010-06-19
 14:05:59

ambulansen

Undra vad som har hänt i grannhuset mitt i mot mig?
Ambulansen är på plats.
2010-06-19
 14:00:50

Ser att ja måste...Känner att ja måste...

Hm. Ser att ja måste städa här hemma. Känner att ja måste städa. Men vart fan är orken att städa? Ngn som har en liten skvätt ork och motivation över att skänka till mig? Behöver en allvarlig dos av det känner ja.
Sagt till mig själv nu typ hela förmiddan att städa undan lite men inte fått tummen ur. Så nu går ja upp på Vråken och tar mig en kopp kaffe och sen så får ja lossa tummen och städa. Måste! Kanske ner till maxi en snabb vända innan..hm.. Nä städa nu Rebecca!!
2010-06-19
 13:02:10

Lorentz & M.Sakarias

2010-06-17
 21:29:03

Trött i kroppen

Nu får ja då verkligen säga att ja är slut i min kropp. Men på ett bra sätt faktiskt. Eller ryggen kanske inte är på ett bra sätt. Men resten är på ett bra sätt.

Tycker ja har gjort bra mkt ida. Både varit nere vid kolonin och fixat lite. Tvättat lite. Träffat morsan me i kväll. Och vi har då varit lite över allt i byn tycker ja. Men de har varit helt jäkla gott. Ensamtid me morsan är ju inte allt för ofta man får...tycker jag...
Men nu så blir de faktiskt att göra sig klar för sängen. Ta en bok och läsa lite innan ja sluter ögonen. Ovanligt tidigt kanske men tror fan ja behöver de.
Ny dag i morn och då nya tag.
2010-06-17
 12:21:39

7 kg

Undra om ja kommer gå ner mina 7 kg i sommar?
2010-06-17
 11:16:36

Happy happy

Är ju nästan lite glad ida. Fått en rätt bra början på dan. Och de ska ja försöka njuta av så mkt som möjligt. Vet ju inte vad som kan kommas ske under dagen så får njuta mest ja kan.
Solen skiner ida me. Happy happy säger ja bara. Sol och värme är guldvälkommet. Älskas ju. Så nu får man börja pressa brännan igen. Känner mig lite som en blekfis till och från. Har grunden så nu blir de andra kanelbullar. Hobbyneger kanske.. Men de älskas de me.

2010-06-16
 22:14:40

mygg + hiv ?

Snacka om att det ibland är mkt i huvudet på mig.
Vet inte när ja kom tänka på de ida...men... De finns ju så grymt mkt och äckligt me mygg. Och mer lär de ju säkert bli. Men min tanke i de hela är att HIV om de smittas via myggen. Eftersom dom suger blod på massa olika människor. Så på ngt sätt så borde de ju kunna smittas...hm... Men jag har nu googlat de. Och nää ingen fara de smittas inte. Iaf om man ska lita på de man googlat...
2010-06-16
 21:57:23

"kompoströj"

2010-06-16
 21:46:48

Njuter en stund eller tre

Ligger i sängen och lyssnar på Tomas Ledin. Drömmer mig bort och njuter en stund eller tre. Varit en skön eftermidda/kväll ida. Klagar inte för 5ören.
Träffa Micaela på Sorello. Tog en plats i solen på altanen nere på Sorello. Så underbart. 2 öl slank ner och en kebabtallrik för mig del. Massa kvällssol ovan på de hela. Samma tid å plats nästa vecka.
Har varit tusan så gott väder. Fram me shortsen och kjolarna igen. Rakade ben och massa solbränna. Kan de bli bättre? Troligen inte.
Va ner till kolonin ida me några i från Nyfiket. Svetten spruta åt höger och vänster. Snacka om att de e skönt. Men ida så gilla inte min rygg jobbet. Fy fasiken va trött ja är i den. Men de är skönt på ngt sätt ändå. Träningsvärk, ja tack. Nytta me nöje, typ.
Tror faktiskt det blir en tidig natt för mig. Skulle kunna ta natten nu och somna inom 20 min... Fan nästan bud på de.
2010-06-16
 21:15:00

May Qwinten

2010-06-16
 00:00:47

Stefan & Krister

2010-06-15
 19:34:42

Recept

Dressing med dill och citron
2dl Créme fraiche
2msk Grädde
1msk Citronsaft
½dl Hackad dill
½tsk Muskotnöt
Mixa grädde, citronsaften och dill. Blanda i créme fraiche och smaka av med muskotnöt, salt och peppar.
Gräddost med bacon och gräslök
200g naturell gräddost
250g knaperstekt bacon
1knippe gräslök
grovmalen peppar
lite vispgrädde eller mjölk
2010-06-14
 21:26:37

Tjafs. igen.

Hur trött kan man inte bli på vissa?
Nu är tjafset igång igen. Undra om du och ja ngn sin skulle kunna hålla sams.
Är inte första gången vi tjafsat nu. Lite trött på att vi ska ha de så här. Vill inte vi ska bryta denna gången. Skulle svida så mkt. Tror de gör de för oss båda. Lovandet har dempats men de finns många andra tjafs nu. Kom hit så kan vi reda ut de. Bättre face to face.
Bajs på allt.
2010-06-14
 21:13:16

Duktig ju

Tusan va ja har varit duktig ida. Nästan så ja vill skryta lite.
Tog resten av gräset vid kolonilotten ida. Tog ju som sagt en jäkligt bra bit igår och ida så tog ja typ resten. Marie tog en bit me. Tack! Va ner och dumpa av lite sten innan efter lunch me. Så om de blir bra väder i veckan och ja har ork och tid så cyklar ja troligen ner och fixar lite me. Ro givande som fan.
Och sen så har ja ju bakat i förmiddes me. Tok goda va dom. Mums. Har våra små kakmonster i Vråkenhuset..hehe.. Så ibland så går de åt som smör i solsken.
Har en sådan jäkla träningsvärk ida. Från vad? Cykla ju igår. Vojne! Låren (både baksida och framsida), typ vid höften, magen och arslet... Kommer väl säkert ha i armarna nu efter gräs/mossklippningen. Bajsigt. Haha.
Tog och dammsög halv lgh me. Tror nästan ja ska ta en stor städar dag här hemma nu i veckan. Tror de skulle behövas. Dammsuga och torka golv i alla rum, tvätta fönster, damma, tvätta osv...hm...se om de blir ngt så... Ska ju bli fint väder i veckan.. Och då tänker ja ju sällan vara inne. Så de så.
2010-06-14
 12:02:35

Rabarber och kanelmuffins med crumble

Tagit fram i lilla hushållssida idag. Och gjort Rabarber och kanelmuffins med crumble. Ser så gott ut. Gjorde de på rabarberna som vi har nere vid kolonin. Så får se om ja har lyckats göra dom redigt goda nu. Hitta receptet på recept.nu. Testat de innan, tror ja. Men de är nog jädrigt längesen.


Endel här i huset som fått lite förvånade ögon typ. Eftersom de inte är ngt "vanligt" recept. Måste ju testa och utforska lite. Och muffins är ja lite av en höjdare på. Om man får skryta lite. *rodnar*.

http://www.recept.nu/1.122065/leila_lindholm/kakor_tartor/rabarber_och_kanelmuffins_med_crumble

2010-06-13
 23:38:38

David Guetta feat Kid Cudi

2010-06-13
 23:32:35

*kliklikli*

Har ett jävla kli i vänster öga. Fan me. Har kliat hur länge som helst nu. Kan ju nästan slita ut ögat för att de kliar så mkt. Vansinnigt. Tvättar och baddar de lite me kall vatten men de funkar inte. kliar fortfarande lika mkt. Har nog hållit på i ngn vecka nu. Kämpigt värre.
Nu är man ju duktigt trött på köpet me så de under lättar ju inte. Ska nog faktiskt ta och stänga ner här för dagen och sova lite. Hoppas på en icke kliande dag i morn.

Men är rätt gla att de är ögat de kliar i och inte röven eller ngn annan stans..haha.. Då kan vi ju snacka om jobbigt. Handen i byxan och klia röv. Kvinnligt. Eller inte. Men har inte påstått att ja är så jäkla tjejig heller.
2010-06-13
 18:59:20

ändrat

Fan då. Skulle ju varit till Markaryd ida...men noep... De man skulle till vart "inställt" och öppnar i morn ist. Så då bajsar vi på de och surar ist.
Tog och cyklade bort till kolonin ist och "jobbade" . Göra av me lite ilska och energi. Skönt.
2010-06-12
 13:38:28

regn regn regn bara mer regn

De regnar väldigt mkt just nu. Uppehåll i 3 minuter sen regnar de i 30 minuter, typ.
Vart man än går så e de massa gnäll om att de är dåligt väder och regnar. Men skulle de vara sol och varmt så hade de ju gnällts för de me. Är de inte gnäll över de så e de gnäll över att de är kallt och slaskigt.
Man hallå. Väder kallas de me ett fint ord. Svensktväder.
Ända gången va ja vet som ja klagar och gnäller över vårt väder är när de e snö, kallt, slask osv. Hata!
Så för mig gör de inget att de regnar och blåser. Visst de är tråkigt men de e ju så varje år. Varför skulle de helt plötsligt ända sig? Är ju bara till att klä på sig. Önskar att ja hade ett par gummistövlar.
Sitter och lyssnar på hur regnet slår mot marken, mot plåten på taket och balkongen. Lite mysigt på ngt sätt.
2010-06-12
 13:17:45

evigt polckande

Burarna städade.. Så nu e de garderoben nästa. Ta en dans me dammsugaren me.
Man bor själv men tusan va de kan bli stökigt hemma ändå. Tycker ibland att ja inte gör ngt annat än att plockar och städar. Ingen och gnälla på mer än mig själv. Och de e ju inte så kul.
Rätt skönt att man inte har så mkt möbler m.m. Hade ju bara blivit mer att städa ur, under, över och troligen så hade man väl samlat på sig mer skit me. Visst har ja endel nu me. Men inte så mkt ändå. Vilket är jävligt skönt. Så alla flyttar man har gjort de sista åren har väl gjort nytta.
Älskar min lägenhet.
Arbetar me att få min stil på de hela. Lyckas bra. Ingen som ja måste fråga om lov eller så.. Bara göra så som ja vill och som ja tycker om. Bara jag själv som bestämmer. Visst ja frågar om råd osv...men sen bestämmer ja ju själv.
Fan fasiken va de är skönt att ha de så.
2010-06-11
 21:59:11

doften

Ja vet vad som luktar konstig här hemma. Mina räliga fötter. Dom stinker. Uch. Fast...de kan vara mina små söta ballerina skor me. Hm.
Fula små äckliga fötter. Kräk på er. hehe.
2010-06-11
 18:19:14

boring

Undra hur uttråkad man kan bli...tycker att ja e rätt mkt... Men sen är de ändå så att ja inte har så mkt orka att göra ngt. bajsigt alltihop.
Huvudvärk. Bihålorna. Skoskav. Ryggen. Magen. Äch fan säg ja har ont i nästan hela kroppen. Fråga inte va ja har gjort för de vet ja inte.
Inget och göra. Rullar tummarna mest. Sliter snart ut dom tror ja. Kanske ska ta en pincette och börja plocka håren på benen ist..hm..smärta..

Fixa ngn lätt kvällsmat och sen ta disken..kanske..
2010-06-11
 17:07:11

plocka plocka

Så nu har man röjt undan lite hemma. Bara damma och dammsuga me. Sen så får de vara för helgen. Tror ja. Ska ta disken me. Blir i kväll. Orkar inte tänka för mkt just nu. Huvudvärk. Bajsmög. Är ju lite illa om man inte orkar tänka. Har tagit två burana och legat en liten liten liten stund. Men hade inte ro i kroppen att ligga. Så de va ju bara upp igen. Muppigt.
Ska ta och bära ut lite kartonger i förrådet. Står bara och tar plats i hallen just nu...swich ut me de... Skulle dock behöva rensa lite i garderoben innan ja bär ut kartongerna. Kan ju lägga kläderna i en av kartongerna..lite smart.. Finns rätt mkt i garderoben som ja inte använder. Suck. Endel som inte passar heller tror ja.
Kom tänka på att ja e nog den som e kortast i familen. Och tjockast.
2010-06-11
 16:42:02

..

läste ngn stans ett de är de lilla som räknas.
2010-06-11
 13:12:39

nästan alla va me igår...

<--jag och Daniel. <--mams, sis & me
Clas är älskad & saknad till tusen
.pappa.
2010-06-11
 12:59:05

den nya :)

2010-06-11
 12:58:00

torsdagen

Blev lite sur igår. Hade skrivit ett långt inlägg och sen så är ja ju så himla smart i pannan så ja kommer till fel knapp och trycker bakåt. FAN säger ja högt i soffan. Så struntade att göra ngt inlägg igår. Blev bara trött på de hela. *suck*.
Men tycker de va en lyckad dag igår. Daniel gick ut 9:an, ja och syrran va borta hos pappa och farmor. Lite fika me tårta hemma hos mamma. Gratta henne lite me. Sen åkte man hem. Kevin hängde på. Gadda mig igår me. Gött.
Dagen gick rätt fort tyckte ja. Bara swich, typ.
Va 4:årsen pappa gick bort igår.
2010-06-09
 20:48:32

inbakat

Varit på nästan lite ovanligt bra humör idag.
Varför? Bra fråga.
Som Lotta sa att de kanske bara är för att Werner gjorde inbakade flätor på mig idag.
Innan vid frukost i morse så studsa ja in på personalrummet. Alla av dagens personal satt och åt frukost. Ett gäng tjejer och Werner. Frågar glatt om han, just han, kan göra två inbakade flätor på mig. Blir ett fnitter runt bordet. konstigt, eller inte. Men han kom in sen till mig på Nyfiket efter att vi båda fått lite frukost i magen och frågar om han ska göra de på mig. Klart! Så sätter mig på en stol och väntar snällt. Men Werner är inte så lång, hehe, så han får faktiskt ställa sig på en stol när han ska fläta min kalufs.
Blev mkt mkt mkt nöjd över resultatet. Killen kan sin sak..
fått många komplimanger för mina söta flätor idag. Tack Werner :)
2010-06-09
 19:31:06

mygg...

Bah alla dom här förbannade myggen gör mig vansinnig och mkt till.. Fuck. Bankar skiten ur så många ja ser och får tag i. Men dom är miljoner mot mig. Orättvist. Fuck så illa ju.
Mina ben är fulare än vanligt. Vilket stör mig ngt kopiöst. Massa röda små märken. Svullen på sina ställen. Fan fan fan...
2010-06-09
 18:21:52

balkongen2010-06-09
 18:09:22

jordhänder

Mög under naglarna är inte vacker. Men fan va skönt de är. Hur man nu kan tycka de tro. Men faktiskt. Tycker de är rätt skönt me lite jord där under. Dock ett helvete att få rent. Och när ja väl fått de rent så ska ja ut i jorden igen och "leka". Inte lätt.
Följde me ner till Vråkens koloni ida, igen.
Tycker de är så grymt skönt att få komma ut där och arbeta lite i jorden. Skulle sätta lite plantor ida. Så fram me spaden och gräva en liten ruta till de hela.
Följde me ner igår me och fixa lite. Skulle ha lite smultron plantor. Och så skulle vi så lite i lådorna som vi fixade förra torsdan.
Sen har man sin egna lilla balkongodling me. Lite tomat, dill, gräslök, basilika, köpesmultron, vildsmultron och minipenseer. De är de som finns på balkongen just nu.
Så ja hinner ju inte riktigt få naglarna rena fören de är skit där under igen. Och handskar existerar inte i min lilla trädgårdsvärld. Jo när de kommer till att rensa nässlor och annat jobbigt så gör de faktiskt.
Ska ju iofs synas lite att man arbetar i jorden...hihi...
2010-06-09
 12:49:38

solnedgång

Fick denna vackra bild av Mange. Tagen från färjan sthlm-åbo tror ja de e. Men den e så grymt vacker.   Fick den sent en kväll och när ja sen kolla tele på morgonen dagen efter så va man ju härligt glad. *pirrpirr*.
Fick denna vackra bild av Mange.
Tagen från färjan sthlm-åbo tror ja de e. Den e så grymt vacker.
Fick den sent en kväll och när ja sen kolla tele på morgonen dagen efter så va man ju härligt glad.
*pirrpirr*
2010-06-09
 12:33:03

lukt?

Sitter hemma och slappar lite. Luktade för mkt fisk borta på Nyfiket. Skulle ha fiskgratäng till lunch. Örk. De passa då inte denna fröken. Så sitter nu här hemma och äter ett äpple. En halv påse non-stop har oxå åkt ner. Oups. Lite ångest för de nu. Därav äpplet.
Men de e en okänd doft här hemma me. Men kan inte placera den riktigt. Luktar typ...blöt hund/katt?...blöta strumpor?...fis?... Nää de går inte riktigt placera. Får ta en vända och se va de kan tänkas vara. Ut me soporna. Se om de hjälper. Kan ju vara morötterna ja slängde i påsen igår. När ja nu tänker efter...
Kan oxå vara råttorna. Den stora buren behövs bytas. Låna cykel sen och köra till maxi och köpa sånt där konstigt "spån". Måste ha foder till dom me. Äter mig ur huset. Nää de gör dom inte. Så söta så. Dock lite jobbiga i mellan åt...lööööve...
2010-06-09
 11:22:45

Happy birthday..

Morsan fyller 25 ida.


GRATTIS mams....

2010-06-09
 11:10:07

De första.

Tanken me denna blogg vet ja inte riktigt. Men de kommer skrivas om allt möjligt som faller en in.
Haft blogg innan men den sista tiden så har de bara gått utför och vi tar ett nytt tag och startat om en och tar nya tag för att de ska bli bättre. Känns som man har mer energi (men ändå inte).
Tror de är bättre att starta om ngt nytt än att gnata i en blogg som bara e "negativ" kändes som de blev så tillsist i den andra ja hade. Och ju mer man nu har tänkt på de så tog jag mig i kragen och startade denna.Morsan sakna ju lite me så...
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!