2011-06-05
 14:39:41

Slapp söndag med handen innan för byxan

Auktion och "loppis" det blev förmiddagens utflykt. Men inga fynd gjordes. Va inte så mycket spännande heller. Fast kul att komma ut och se andra människor vara på hugget.
Själv var man inte så aktiv. Hittade en plats i solen och lämnade det inte mer än när ja behövde typ. Har precis lämnat min plätt på gräsmattan. Råkade visst somna, igen. Låg i solstolen i går och vad hände, japp jag somnade gott i den. Svettigt men gott. Samma sak hände nu på liggunderlaget. Somnade, svittigt men skönt. Fast så jävla skönt va de nog inte egentligen för huvudvärk börjar jag få. Mindre jävla kul. Skit också (som karln säger i elektrolux reklamen). Bäla i mig lite vatten. Snart lunch. Skippar 2.8an och tar bubbenvatten i stället. Hoppas att de ställer huvudet till rätta.
Hundarna ligger utslaga på golvet. Stackarna. Inte mycket aktivitet hos dom. Precis som hos oss. Lisa har faktiskt varit nere i dammen för att få tag i bollen. Jävligt roande och se faktiskt. Sprang runt och hade sig. Velade och funderade. Hon hade de mycket svårt. Och ännu svårare att få upp bollen då den låg på botten. Men vi fick oss ett mycket gott skratt av den lilla gråa trasselsudden. Fick ta och hjälpa den lilla skiten med att ta bollen och kasta i väg den på nytt...



KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar:


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!