2011-04-04
 09:58:46

Halva lördagen i Växjö. (Som förövrigt ska vara med i Elitserien)

I Lördes så blev det nästan en hel dag i Växjö.
Vi åt på MAX. Vi gick på Panduro. Tog en runda på H&M, Lagerhaus, Village (köpte ett te med ett gulligt budskap, och det smaka riktigt gott) och MAXI. Drog oss till Grand Samakand och tog ännu en runda på H&M och en liten på Stadium. Och på Stadium så hittade vi äntligen vad vi sökte. Ett par överdrags byxor till Loisa, omkring 4-5 timmar tog det att finna dessa byxor, storleken va slut slut slut över allt. Kände mot orkens och timmarnas slut att snart ger vi (jag) upp. Men vi va verkligen tvunga att ha dom så samla ork att söka vidare. Och den som söker den finner, eller vad man nu säger.

Väl hemma så blev det ugnsbakad falukorv och pasta. Smarigt gott va de. Loisas val av mat, men tydligen så passa det inte fröken så jätte mycket eftersom det va lök i. Vojne vojne. Gnäll och klagande så va hon ändå tvungen att äta upp. Peta bort löken bara. Helt slut så slängde vi oss att 6 i soffan och degade till tusen. Kollade på Sammys Äventyr och pöste till de ordentligt. Blev lite gottinamnam med. Va ju ändå Lördag.

För att sumera dagen lite så där hastigt och lustigt så får jag då säga att det va en sju jäkla härlig dag. Jag va på gottgott humör. Kidsen va på gott humör. Daniel va lika härlig som alltid. Njöt hela tiden. Varje minut. Bara tokälskar när Familjen är samlad och vi har det kul tillsammans.



KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar:


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!