2010-06-28
 20:20:40

snabb sammanfattning

Inte skrivit på ett par dagar nu. Fy på mig.
Men de har inte skett så mkt heller. Solen har värmt så underbart. Dock varit dålig på att vara ute. Men men...sådant man får ta.
Och midsommar har varit jäkligt skön. Fick "oväntat" besök från Sthlm. Visste delvis att han skulle komma eftersom han sa de. Men man vet ju aldrig. Så midsommaraftons kväll och midsommarsdag förmidda så hade ja fin besök från Sthlm. Jävligt trevligt. Från att ha varit inställd på att vara själv till att få sällskap. Inte illa alls. Men va helt jäkla nöjd över de iaf. Tack för de trevliga sällskapen Mats! Göra om snart igen. hihi.
Söndes så va ja på Fontänhuset och åt lunch. Räkbomb. Sen va de bara till att trampa ner till kolonin och "jobba" lite. Vatta, fixa pumpen och sen klippte ja till ena häcken liten..tjusigt värre. Stefan ringde, så cyklade ner till Hannas och tog ett par cider me gubbarna.. sweet :)..
Ida så har de varit samma typ. Ett par cider me Stefan nere på Hannas. Suttit och gottat i solen. Och nu i kväll så va ja ner till kolonin. Vatten vatten vatten för de grönas del. Och nu hemma igen så blir de bli vin för mig. Snart duschen och sen bingen... Bolmen i morn.



KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar:


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!