2011-07-25
 00:23:06

"högt" BS under dagen & kvällen

Fick tyvärr väcka lilla Loisa ikväll/natt. Hon hade högt BS när hon gick och la sig, sen nu när vi skulle ta kollen för 1½ timme sedan så va BS lika högt. Så vi fick ta pennan och skjuta ner henne, sen samtidigt fylla ny insulin och byta nål och slangar. Lika bra att byta allt på en gång, ifall det va där det va fel. Hoppas att BS har sjunkigt på henne nu när vi ska ta kollen om 10 min...


Man blir faktiskt lite orolig när sådant här händer. Visst hon har legat lite över det hon ska ligga i normala fall som är runt 4-6, idag har hon legat mellan 7-15 som mest. Så man blir lite mycket orolig faktiskt. Vet inte om hon är på väg att bli dålig heller, jag har ju varit förkyld denna veckan så hon kanske har dragit på sig något liknande...vilket jag hoppas att hon inte har!! Håller tummarna hårt för att hennes BS har sjunkigt nu... Annars kanske vi får ta fram den stora komplicerade mackapären som vi bara har använt en gång innan (vad den nu hette).






Kan inte vara lätt att bara vara 7år och ha diabetes. Tösen har bara haft de i ca 7 månader men är då en sju jäkel på att fixa de mesta själv...heja heja!!!


westernbloggen/kristin
PUBLICERAT: 2011-07-25, 01:11:01 | URL: http://westernbloggen.blogg.se/kristin

underbar bloggdesign du har!!! typ brittisk dröm.



KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar:


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!