2011-02-27
 13:09:25

Tidig söndag.

Sista dagen på denna veckan. Näst sista dagen på denna månaden. Skepp å hoj. Snart är vi på väg in i Mars månad. Hej å hå vad tiden går fort. Swich säger det ju fan bara. Hinner ju knappt med.

Börja söndagen med att vakna strax efter 7. Lilla hunden ville ut och göra lite små behov. Sen va det bara direkt tillbaka till sängen och mysa lite till. Nästa gång men vaknar så får man frukost på sängen och ser att klockan är nästan 11. Sovit bort nästan hela dan. Fan fan fan. Kan inte påstå att jag är bakis idag. Inte direkt sleden heller för den delen. Men sen är det faktiskt söndag och då får man ju nästan ligga och dra sig länge. Så idag blir det nog fan inte många knop gjorda. Tänkte ställa mig i köket om en timme eller något och göra lite pizza bullar av något slag. Kanske till och med någon liten kaka.
Blir nog lite plugg idag med. Behövs verkligen. Ska ju nästan tillbaka till skolbänken i morgon. Fast inte i skolan utan ska vara inne på sjukhuset i Växjö och lära oss lite om Loisas diabetespump.



KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar:


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!