2010-09-04
 12:01:00

*snörvelsnörvel*

Japp, nu så har jag oxå gått och blivit snorig. Funny, eller inte alls. 
Förkylningen smög sig på när jag låg och sov som bäst om nätterna. Lite varje natt. Lugnt och försiktigt. Sen vaknar man tidigt en morgon och kan knappt andas för den lilla rackaren har lagt en massa jobbigt snor i näsan. Nästan som att ta dö på en. Jobbigt värre.
Just nu i denna minut är det lite lättare att andas. Fast jobbigt för snoret forsar. Funderar på om man skulle stoppa upp två tamponger i näsan se om de slutar att forsa en massa äckligt snor. Fast de skulle nog mest se jävligt dumt ut. Och troligen inte vara så hälsosamt heller. Hm. Nää ger fan i det.
Träffade Petra igår. Blev "tvingad" att köpa näs spray och snorpapper. Fick ju snällt lyda och lite glad för det. Varit till hjälp faktiskt. Tack Petra. Killen framför mig i kassan på Apoteket han köpte inte näs spray och snorpapper iaf, utan en tandborste och kondomer (thin), kunde inte låta bli att le mot honom.
Men iaf se upp för äckel förkylning om nätterna. Den smyger säkert omkring i ditt sovrum och är sugen på att ge dig en omgång. Pass upp!!



KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar:


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!